Yaşam Eğlence dünyasının acı kaybı

Eğlence dünyasının acı kaybı

Paylaş
Eğlence dünyasının acı kaybı

Babylon'un kurucularından Mehmet Uluğ hayata gözlerini yumdu

Türkiye'nin sanat hayatına çok büyük katkılar yapmış olan Pozitif Müzik'in kurucularından olan Mehmet Uluğ, hayatını kaybetti. Uluğ, uzun bir süredir kanser tedavisi görüyordu.

İstanbul'da eğlence ve kültür-sanat yaşamında önemli an ve tarihlerden biri de Pozitif'in kuruluşuydu. Pozitif'i Cem Yegül ve kardeşi Ahmet ile kuran Mehmet Uluğ'un yaşamını kaybetmesi sanat dünyasında büyük üzüntü yarattı.

Pozitif ve Babylon ekibi ise, şu mesajı yayınladı:

Hayallerimizin ve isteklerimizin peşinde koşmayı hepimiz isteriz ama azımız başarırız. Heyecanı, müziğe olan sevgisi, tutkusunu başarıya dönüştürmeyi amaç edinmiş Mehmet Uluğ bugün aramızdan ayrılırken her birimizin ruhundan bir parça alıp götürdü.

Bugün Pozitif ve Babylon, ailenin en önemli üyesini kaybetti. Hayallerimizin ardından koşmamız için verdiği ilham ile gösterdiği yoldan sapmadan kendimizi her geçen gün geliştirerek onun bizlere devrettiği mirasını gururla geleceğe taşıyacağız. Müzik aşkından, caz sevgisinden, Babylon`dan, Pozitif`ten, verdiği güven duygusundan ve daha sıralayamadığımız ama çok özleyeceğimiz tüm güzelliklerinden bir parça bırakarak aramızdan ayrılan Mehmet Uluğ`u rahmetle anıyor, tüm yakınlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz.

Haberin Devamı