Dünya Eğlencesine işkence

Eğlencesine işkence

Paylaş
Eğlencesine işkence

İngiltere'de Watt Ailesi evine kiracı olarak aldığı Michael Gilbert'e sırf eğlenmek için işkence yaptı

EVDE ODA KİRALAMIŞTI

Haberin Devamı

İngiltere Bedfordshire’daki Mavi Göl’de geçen yıl parçalanmış bir ceset bulunmuştu. Sadece gövdesi, elleri ve ayakları olan cesedin kesik başı da geçen ay bulundu. Cesedin Michael Gilbert’e (26) ait olduğu belirlendi.

Michael Gilbert’in 1999’a kadar bir yetimhanede yaşadıktan sonra Antonio Watt’ın (60) evinde oda kiralayarak burada kalmaya başladığı ve kendisinden bir daha haber alınamadığı tespit edildi. Bunun üzerine Antonio Watt’ın evinde yapılan arama ailenin Michael Gilbert’e evde kaldığı 10 yıl boyunca sırf eğlenmek amacıyla işkence yaptığını ortaya çıkardı.

6 KİŞİYE MÜEBBET HAPİS

Evde Michael Gilbert’e yapılacak işkenceler için fiyat listesi bile bulundu. Listeye göre Michael Gilbert’e tokat atmak 12 TL, yumruk atmak 24 TL, tekmelemek 36 TL, kafa atmak ise 60 TL’ydi. Toplanan para da evin çeşitli ihtiyaçlarında kullanılıyordu. Michael Gilbert’in işkence sonucu öldüğü ve cesedin aile üyeleri tarafından parçalanarak göle atıldığı belirlendi.

Haberin Devamı

Antonio Watt, eşi Jennifer Smith-Dennis (58), oğulları James Watt (30), Robert Watt (20) ve onların sevgilileri Natasha Oldfield (39) ile Nichola Roberts (21) hakkında müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.