Mehmet Coşkundeniz Eğlenilecek erkek, evlenilecek erkek
HABERİ PAYLAŞ

Eğlenilecek erkek, evlenilecek erkek

Haberin Devamı

Kadınların bunu ayırmadığını mı sanıyorsunuz? Bunun sadece erkeğe özgü bir seçim olduğunu mu düşünüyorsunuz? Yanılıyorsunuz... Her kadın kimle flört edeceğini, kimle evleneceğini çok iyi bilir beyler. Bakın onların kriterleri nasıl şekilleniyor:

Eğlenilecek erkek;

1- Neşeli, esprili, nerede ne zaman ne yapacağı belli olmayan, nerede akşam orada sabah tarzına uygun yaşayan, sürprizlere açık olan erkektir.

2- Belirli bir işinin ve çok parasının olmasına gerek yoktur. Hatta gerekirse maddi ihtiyaçları sevgilisi olan kadın tarafından bile karşılanabilir.

3- Geleceğe dair planı, kariyere yönelik çabaları yoktur. Birikim yapma gibi bir fikir aklından hiç geçmemiştir. Parasını harcamayıp biriktirenlere de ‘aptal’ gözüyle bakar.

4- Ne zaman nereye gidileceğini, hangi eğlence yerinde nasıl eğlenileceğini bilir.

5- Arkadaş çevresi de kendisine benzeyen insanlardan oluşur. Bir yerde uzun süre kalamaz. Bu nedenle uzun sohbetlerin adamı olamaz.

6- Bir kadının ruhunu okşamayı çok iyi bilir. O kadını el üstünde tutar. Tabii bunun bir bedeli de vardır. Saçma sapan kıskançlık gösterileri yapar. Bunun kadının hoşuna gittiğini de bilir üstelik.

7- Biriyle birlikteyken bir başkasıyla da birlikte olma potansiyeli yüksektir. Bu konuda ustalaştığı için kolay kolay yakalanmaz. Zaten hiçbir kadınla yakalanacağı kadar uzun ilişki içinde olmaz.

8- Zaman kavramı farklı işler. Herkesin uyuduğu saatte ayaktadır, herkesin ayakta olduğu saatte de uykuda. Bu yüzden gece 1’de telefonunun çalmasını yadırgamaz, yadırganması durumunu da kaldıramaz.

9- Marjinal tatil yerlerine bayılır. Konfor ona göre değildir, kendini rahatsız hisseder. Bungalovlar, çadırlar, orman ve deniz kampları tercih ettiği yerlerdir.

10- Her erkek hayatında bir dönemi böyle geçirmiştir. O dönemde çok revaçtadır. Ama kadınlar yaşı ilerledikçe ‘eğlenceli erkek’ arama sevdasından vazgeçer.

Evlenilecek erkek;

1- Ciddi bir yüz ifadesine sahiptir. Her an ne yapacağı neredeyse bellidir.

(Devamı ikinci sayfada)



2- İyi bir işi ve maaşı vardır. Hatta mümkünse arabası ve evi de. Birlikte olduğu kadına pahalı hediyeler alır.

3- Birikim ve plan yapar. 5 yıl sonra yapacağı tatilin nerede olacağını bile hesaplamıştır.

4- Eğlence yerleri cazip değildir, daha çok lüks lokantalar ilgi alanındadır.

5- Uzun süreli arkadaşlıklar kurar. Yeni arkadaşlıklara açık değildir.

6- Kadınları iyi tanır. Hangi durumda nasıl tepki vereceklerini bilir ve her zaman gardını alır.

7- İlişkisini tehlikeye atacak risklere girmez. Çapkınlık yapacaksa bunu tek gecelik olarak ve mümkünse yurt dışında yapar.

8- Düzenli bir hayatı vardır. Gece çok geç saate kadar ayakta kalmaz. Uykusunu alır ki; ertesi gün işte problem olmasın.

9- Çiçeğin, böceğin içinde tatil yapmaz. Büyük tatil köyleri en çok tercih ettiği yerlerdir.

10- Bu şekilde davranırsa bir kadının kendisini eş olarak seçeceğini bilir. Aslında birçok kadının kendini eş adayı olarak gördüğünün farkındadır ve ‘adam yok kadın çok’ ilkesine sıkı sıkıya bağlıdır.

2

Sıradaki haber yükleniyor...
holder