Yaşam Eğlenmek için çok önemli bir sebebiniz var!

Eğlenmek için çok önemli bir sebebiniz var!

Paylaş
Eğlenmek için çok önemli bir sebebiniz var!

Hollanda'nın en ünlü DJ'lerinden Jochen Miller ile müzikseverlerin yakından tanıdığı DJ Nurettin Çolak'ın 360istanbul'da sahne alacağı 24 Kasım Cumartesi gecesini ajandalarınıza kaydedin. Çünkü bu gece, size sınırsız müzik ve eğlence vaat ediyor!

360istanbul, 24 Kasım Cumartesi gecesi yine DJ kabinini yıldızlara bırakıyor. Daha önce 360istanbul’da sergilediği muhteşem performansla akıllarda yer eden Hollandalı ünlü DJ, Jochen Miller yine özel setleriyle müzik severlerin keyifli anlarına ortak olacak.

Hollanda’nın son dönemlerde yetiştirdiği en önemli Trance DJ’lerinden olan Jochen Miller, tarzı, karizması ve beğenilen müziği ile kısa zamanda adından bahsettirmeyi başardı. Sadece 16 yaşındayken Hollanda’da aranan resident DJ’ler arasında anılmaya başlayan Miller, Rusya, İtalya, Almanya, Polonya ve Çek Cumhuriyeti başta olmak üzere yaptığı uluslararası setlerde kendine özgü müzikal sentezi oluşturdu. Birçok completion’a imza atan ünlü DJ, geçen sene Stay Connected 003 adlı albümünü çıkarttı. Hollanda’nın ünlü radyolarında çaldığı DJ setleriyle de övgü alan Jochen Miller, DJ’liğinin yanı sıra prodüktör kimliği ile çalışmalarına devam ediyor.

Bu özel gecenin diğer önemli konuğu ise genç yaşına rağmen, ünlü DJ’lerin çalışmalarını takip ettiği bir isim, Nurettin Çolak. İmza attığı parçaları ve remixleri Tiesto, Armin Van Buuren, Above & Beyond gibi birçok ünlü DJ tarafından partilerde çalınan ve radyo programlarında yer alan Nurettin Çolak, şimdi de Jochen Miller ile aynı kabinde.

Burn sponsorluğunda düzenlenecek bu keyifli buluşmada 360istanbul’dan yine müzik ve eğlencenin enerjisi yayılacak. Tabi ki siz de davetlisiniz!

BASIN BÜLTENİ

Haberin Devamı