Magazin 'Egomuzun önemi yok'

'Egomuzun önemi yok'

Paylaş
'Egomuzun önemi yok'

Geçen hafta eski eşi Tuğba Coşkun ve oğulları Ali Sadi ile bir arada görüntülenen Mehmet Ali Erbil, bu buluşmanın doktor tavsiyesiyle gerçekleştiğini açıkladı

Olaylı şekilde boşandığı Tuğba Coşkun ve oğlu Ali Sadi ile geçtiğimiz hafta bir arada görüntülenen Mehmet Ali Erbil, önceki gün Cihangir’de tek başına kahve içerken objektiflere takıldı.

Haberin Devamı

"OĞLUMUN MUTLULUĞU ÖNEMLİ"

Kahve keyfi yaparken bir yandan da muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü şovmen, çok ses getiren o buluşmanın arkasında Ali Sadi’nin mutluluğunun yattığını anlattı.

"PSİKOLOĞUMUZ BÖYLE İSTİYOR"

Hürriyet'in haberine göre, Mehmet Ali Erbil, oğulları Ali Sadi’nin mutluluğunun her şeyden önemli olduğunu, bu yüzden psikoloğun tavsiyesine uyduklarını söyledi: “Ali Sadi bizim karşılıklı egolarımızdan daha önemli. Psikoloğumuz da oğlumuz için, onun mutluluğu ve sağlıklı gelişimi için bir araya gelmemizi istiyor. O yüzden bizi bir arada gördünüz.”

"TEK AŞKIM ÇOCUKLARIM"

Erbil, “Hiç aşık oldunuz mu” sorusu karşısında, “Ben sadece çocuklarıma aşığım. Kimseye ne aşık oldum ne de olurum, varsa yoksa çocuklarım. Bugün varsınız, yarın yoksunuz, bakın İbrahim Tatlıses’in başına neler geldi” dedi.

Haberin Devamı