Gündem Ehliyeti ve arabası yok, trafik cezası var

Ehliyeti ve arabası yok, trafik cezası var

Paylaş
Ehliyeti ve arabası yok, trafik cezası var

Kırıkkale'de ehliyeti ve aracı olmayan bir kişiye, trafik cezası kesildi. Eğer hata düzeltilmezse faiziyle birlikte 148 lira ödeyecek

Bağlarbaşı Mahallesi'nde ikamet eden 45 yaşındaki Erol Ataseven ehliyeti ve aracı olmadığı halde kendisine trafik cezası kesildiğini ifade etti.

Haberin Devamı

Adresine yapılan tebligatı görünce çok şaşırdığını ifade eden Ataseven, ''Bu nasıl iş anlamadım. Ehliyetim ve aracım yok. Ama bana İstanbul-Ankara otoyolunda Çamlıca OGS ihlali nedeniyle 5 Mayıs 2010 tarihinde 13.50 lira ceza kesilmiş. Daha sonra bu miktar faiziyle birlikte 148.50 liraya yükselmiş” diye konuştu.

'NE YAPACAĞIMI BİLEMEDİM'

Ataseven, "Şahsıma karşı böyle bir yanlışlık nasıl yapılır? Ne yapacağım? Kime başvuracağımı da bilmiyorum. Ara işlerinde çalışarak geçimimi sağlamaya çalışıyorum. Ceza evrakları adresime ulaştığından bu yana rahat uyku uyuyamıyorum'' diye açıklamada bulundu.

Trafik cezası kesilen Ataseven'e 23 Haziran tarihli tebligatta, adına ait 06 KDB 22 plakalı aracın gözüktüğü ve belirlenen ücretin 1 ay içinde ödenmesi gerektiği belirtiliyor.

Haberin Devamı

(A.A.)