Gündem Ehliyetsiz kurye iğneyi görünce ağladı

Ehliyetsiz kurye iğneyi görünce ağladı

Paylaş
Ehliyetsiz kurye iğneyi görünce ağladı

Ehliyeti olmayan 15 yaşındaki motosikletli kurye, hem yayayı yaraladı, hem kendi yaralandı; iğneye gelince korkudan ağladı

Kadıköy Kozyatağı İnönü Caddesi'nde meydana gelen kazada, bir hazır yemek restoranında motosikletli kurye olarak çalışan 15 yaşındaki A.A, motosikletinin kontrolünü yitirince, bu sırada yolun karşısına geçmeye çalışan Figen Karakut'a çarptı.

Haberin Devamı

Kazada sürücü A.A. ile Karakut yaralandı. Yaralıların yardımına çevrede bulunan vatandaşlar koşarken, 155 Polis İmdat ile 112 Hızır Acil'e haber verildi. Kaza yerine gelen ilk ambulansa durumu A.A'ya göre biraz daha ağır olan Figen Karakut alındı.

Vücudunda kazaya bağlı ezikler, boynunda da zedelenme olduğu belirlenen Karakut, Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Karakut'un evinin cadde üzerinde olduğu, alışveriş yapmak için yolun karşısında bulunan markete gitmek istediği öğrenildi.

'ANAM ANAM, HAYIR!'

Kazada bacağı kırılan A.A, gazetecilerin kendisini görüntülediğini görünce elleriyle yüzünü kapattı. Kaza yerine gelen sağlık ekiplerine "Beni hemen hastaneye götürün" diye bağıran A.A, sol koluna iğne yapılacağını görünce gözyaşlarına boğuldu.

Haberin Devamı

Görevliye "İğne mi vuracak? Anam anam hayır" diye bağıran A.A, çalışma arkadaşları tarafından güçlükle sakinleştirildi. Ambulansla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alınan Aydın'ın sürücü belgesinin olmadığı belirlendi.

MOTOSİKLETİ KAZA YERİNDEN UZAKLAŞTIRDILAR

Kazanın ardından caddeye gelen hazır yemek restoranının çalışanları, A.A'nın kullandığı motosikleti polisin bilgisi olmadan kaza yerinden kaldırdı. Olayı öğrenen polis firmanın yetkilileri hakkında motosikleti kaza yerinden kaldırdıkları gerekçesiyle inceleme başlattı.

Cengiz ÇOBAN -İSTANBUL-DHA