Gündem Ehliyetsiz sürücü dehşeti: 5 ölü

Ehliyetsiz sürücü dehşeti: 5 ölü

Paylaş
Ehliyetsiz sürücü dehşeti: 5 ölü

Tarsus-Adana-Gaziantep otoyolunda ilerleyen 15 yaşındaki ehliyetsiz sürücü yönetimindeki araç, beton mikserine bindirdi

Osmaniye'de otoyolda 15 yaşındaki ehliyetsiz sürücü yönetimindeki kamyonet, beton mikserine arkadan çarptı. Feci kazada kamyonette sıkışan aynı aileden 5 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Kaza, gece saat 23.45 sıralarında Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolu Kadirli turnikelerine 4 kilometre uzaklıkta meydana geldi. Gaziantep'ten Adana yönüne giden ehliyetsiz 15 yaşındaki Emre Okan Karakoyun yönetimindeki 31 NB 770 plakalı kamyonet, sağ şeritte giden 26 yaşındaki Hasan Aslan yönetimindeki 02 AP 940 plakalı beton mikserine arkadan çarptı.

HURDA YIĞININA DÖNDÜ

Çarpmanın etkisi ile hurda yığınına dönen araçta bulunan sürücü Emre Okan Karakoyun, 46 yaşındaki Mehmet Karakoyun, 73 yaşındaki Halit Karakoyun, 49 yaşındaki Eşo Karakoyun öldü. Araç içerisinde sıkışan çocuklardan Sezai Karakoyun (9), Miray Karakoyun (7) ve Halit Karakoyun (10) ise polis ve sağlık ekiplerinin müdahalesi ile çıkartılarak, ambulanslar ile Osmaniye Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Haberin Devamı

KURTARMA EKİBİ 1 SAATTE GELEBİLDİ

Ağır yaralı Sezai Karakoyun kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. Kazada araçta sıkışan Miray Karakoyun, kurtarılmayı beklerken feryat etti. Ayakları ön koltuk altına sıkışan Karakoyun sağlık görevlilerinin ve polis ekiplerinin yaklaşık 40 dakika süren çalışması ardından çıkartılarak ambulans ile hastaneye götürüldü.

Sıkışan yaralı ve cesetlerin çıkartılması için çağrılan Osmaniye Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi’nin (OBKE) kazadan yaklaşık 1 saat sonra olay yerine gelmesi tepkilere neden oldu. 5 kişinin cesedi, Osmaniye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, kaza bölgesine gelerek incelemelerde bulundu. Kaza nedeniyle Gaziantep-Adana yönünde trafik akışı yaklaşık 2 saat kontrollü sağlandı.

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

Haberin Devamı