Gündem Ehliyetsiz sürücü dehşeti

Ehliyetsiz sürücü dehşeti

Paylaş
Ehliyetsiz sürücü dehşeti

Yolun karşısına geçmek isteyen doktor adayı 2 genç kıza araba çarptı. Korkunç kaza kameralara kaydedildi

İzmir'deki Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde eğitim gören Süheyla Taci ve Pınar Garipçin'e, yolun karşısına geçmeye çalışırken, ehliyetsiz sürücü K.Ö.'nün kullandığı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık bir metre havaya fırlayıp düştükleri otomobilin kaputunda bir süre giden iki genç kız, yaralı olarak kaldırıldıkları hastanede tedaviye alındı. Doktor adaylarından Garipçin'in hayati tehlikesinin bulunduğu, sürücü K.Ö.'nün, adliyeye sevkedileceği bildirildi.

Haberin Devamı

Kaza, bugün saat 09.30 sıralarında Mithatpaşa Caddesi Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi karşısında meydana geldi. Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi İkinci Sınıfında eğitim gören, aynı zamanda ev arkadaşı olan Süheyla Taci (22) ve Pınar Garipçin (19), bir marketten alışveriş yaptıktan sonra yolun karşısına geçmek istedi. Sol taraflarındaki kamyonet nedeniyle yolu tam olarak göremedikleri ileri sürülen Taci ve Garipçin'e, Konak'tan Narlıdere yönüne giden, kuaför K.Ö.'nün (22) kullandığı araç hızla çarptı.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer4284","4284","201012","4284-6.jpg");

Çarpmanın etkisiyle yaklaşık bir metre havaya fırlayan iki genç kız, kanlar içinde yere yığıldı. Yaralanan doktor adayları Taci ve Garipçin, hemen ambulansla yakındaki Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Mezun olmayı hedefledikleri üniversitenin hastanesinde tedaviye alınan kızlardan Taci'nin durumunun iyi, Garipçin'in ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Kazayla ilgili soruşturma başlatan polis, sürücü K.Ö.'yü gözaltına aldı. K.Ö.'nün, ehliyet almaya hak kazandığı ancak dosyasını emniyete teslim etmediği öğrenildi. Alkollü olmadığı belirlenen K.Ö.'nün, hakkında ehliyetsiz araç kullanmaktan işlem yapılıp adliyeye sevkedileceği bildirildi.