Gündem Ehliyetsiz ve alkollü sürücüye meydan dayağı

Ehliyetsiz ve alkollü sürücüye meydan dayağı

Paylaş
Ehliyetsiz ve alkollü sürücüye meydan dayağı

Otomobilde içip sarhoş olan 17 yaşındaki genç, yaptığı kazaların ardından halktan fena dayak yedi

Bursa'da 17 yaşındaki alkollü sürücü E.Ü., Uludağ yolunda bir otomobile arkadan çarpıp kaçtıktan sonra, aracını hareket halindeki otomobillerin ve yolda gitmekte olan vatandaşların üzerine sürdü. Direğe çarparak duran alkollü genç, sıkıştırdığı araçlardaki vatandaşlar tarafından feci şekilde dövüldü. Hastaneye kaldırılan E.Ü. tedavi altına alındı.

ŞEHRE TEPEDEN ALKOLLÜ BAKIŞ

Bursa’da oturan E.Ü., dün akşam 19 yaşındaki Fırat Baykul adlı arkadaşı ile bira içtikten sonra, babasına ait olduğu öne sürülen 34 T 7123 plakalı otomobili ehliyeti olmadığı halde aldı. Arkadaşı Baykul ile birlikte şehri seyretmek Uludağ Yoluna çıktılar. Burada da bira içmeye devam eden E.Ü. dönüş sırasında önünde seyir halinde olan Bülent Genç’in yönetimindeki 16 BM 052 plakalı otomobile arkadan çarpıp kaçtı.

PLAKAYI SÖKTÜ, KAÇMAYA DEVAM ETTİ

Haberin Devamı

Bülent Genç’in takip ettiği E.Ü., yolun kenarına çektiği otomobilin plakalarını söküp yere atarak yola devam etti. Ancak otomobilini yoldan gelen araçlara ve yürüyen kişilerin üzerine süren E.Ü.'nün aracı, önce yol kenarındaki bankete, ardından da direğe çarparak durdu. Kazadan yara almadan kurtulan E.Ü. kendisine sinirlenen sürücüler ve vatandaşlar tarafından feci şekilde dövüldü. Aldığı darbeler sonucu bayılan E.Ü. çağrılan ambulansla Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, kendisine 1.60 promil alkol tespit edildi. Polis, E.Ü.’nün arkadaşı Fırat Baykul’u ise ifadesini almak üzere polis merkezine getirdi. Olayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı’nca başlandı.

Uğur SAĞLAM/BURSA, (DHA)

Haberin Devamı