Türkiye (Son Dakika) Ekmek almak için evden çıkmıştı

Ekmek almak için evden çıkmıştı

Paylaş
Ekmek almak için evden çıkmıştı

Konya'da fırından ekmek aldıktan sonra bisikletiyle evine giden 85 yaşındaki bir kişi, yolun karşısına geçmek istediği sırada hızla gelen minibüsün çarpması sonucu yaklaşık 50 metre sürüklendikten sonra feci şekilde can verdi

Kaza, saat 16.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Lalebahçe Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, fırından ekmek aldıktan sonra eve gitmek için yolun karşısına geçmeye çalışan Mehmet Yıldız’a (85), Şükrü Ç. (31) idaresindeki 42 CZN 13 plakalı minibüs çarptı.

Haberin Devamı

50 METRE SÜRÜKLENDİ

Çarpmanın şiddetiyle bisikletiyle birlikte yaklaşık 50 metre sürüklenen yaşlı adam refüje savrulduktan sonra olay yerinde hayatını kaybetti. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine ambulans ve polis sevk edildi. Polisin çevre güvenliği aldığı caddede araç trafiği bir süre kontrollü bir şekilde sağlandı. Kaza haberini alır almaz olay yerine gelen Mehmet Yıldız’ın yakınları gözyaşlarına hakim olamazken, fenalık geçiren bazı yakınlarına ise sağlık görevlileri müdahale etti. Polisin olay yerinde yaptığı incelemelerde minibüsün süratli olduğu ve yolda yaklaşık 50 metre fren izinin olduğu tespit edildi. Kazadan sonra yola savrulan yaşlı adamın ayakkabıları ise görenlerin yüreğini burktu. Yapılan incelemelerin ardından Yıldız’ın cesedi otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Gözaltına alınan minibüs sürücüsü de ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Haberin Devamı

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


İHA