Gündem Ekmek bıçağıyla katletti

Ekmek bıçağıyla katletti

Paylaş
Ekmek bıçağıyla katletti

Samsun'da 46 yaşındaki Hüseyin Köksal, 1.5 yıldır ayrı yaşadığı ve aralarındaki boşanma davası devam eden eşi 42 yaşındaki Asuman Köksal'ı, boğazını ekmek bıçağıyla keserek öldürdü

Polise teslim olan Hüseyin Köksal, "İlişkiye girdik. Bana ’Benim başkasıyla yattığımı biliyorsun hem de benimle birlikte oluyorsun. Sen ne şerefsiz adamsın’ deyince kendimi kaybettim" dedi.

Haberin Devamı

Olay bugün merkez Canik İlçesi Yeşilova Mahallesi TOKİ binalarında meydana geldi. İddiaya göre lokantacılık yapan 4 çocuk babası Hüseyin Köksal, şiddetli geçimsizlik nedeniyle 20 yıllık eşi Asuman Köksal ile 1.5 yıl önce ayrı yaşamaya başladı. Bir süre sonra da Asuman Köksal, boşanma davası açtı. Eşinden boşanmak istemeyen Hüseyin Köksal, bugün öğlen saatlerinde, boşanma davaları süren eşi Asuman Köksal’ın evine gitti.

İddiaya göre bir süre sohbet eden çift cinsel ilişkiye girdi. Sonra çıkan tartışmada sinirlenen Hüseyin Köksal, eşi Asuman Köksal’ın boğazını ekmek bıçağıyla keserek öldürdü. Hüseyin Köksal, daha sonra polise teslim oldu.

Gözaltına alınan Hüseyin Köksal’ın, polise verdiği ifadesinde, "Asuman’ın evine gittim. Bir süre sohbet ettikten sonra cinsel ilişkiye girdik. İlişki sonrası bana, ’Benim başkasıyla yattığımı biliyorsun hem de benimle birlikte oluyorsun. Sen ne şerefsiz adamsın’ dedi. Bu sözler üzerine kendimi kaybettim. Mutfaktan aldığım bıçakla boğazını keserek öldürdüm" dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Hüseyin Köksal, sorgusunun tamamlanmasının ardından Adliye’ye sevk edilecek.

Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN, (DHA)