Ekonomi Fadıl Akgündüz'e suç duyurusu

Fadıl Akgündüz'e suç duyurusu

Paylaş
Fadıl Akgündüz'e suç duyurusu

Yatırımcılarına verdiği sözleri yerine getirmediği gerekçesiyle iş adamı Akgündüz hakkında suç duyurusunda bulundu

Caprice Yatırımcılar Derneği (CYD) çatısı altında toplanan 185 kişi, yatırımcılarına verdiği sözleri yerine getirmediği gerekçesiyle iş adamı Fadıl Akgündüz hakkında suç duyurusunda bulundu.

'BİNLERCE İNSANI MAĞDUR ETTİ, HİÇBİR PROJESİNİ BİTİRMEDİ'

Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na gelen CYD Başkanı Doğan Bakırcı ve avukatlar, suç duyurusu dilekçesini, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na sundu. Bakırcı, çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada, Fadıl Akgündüz’ün, Türkiye’de yıllardır onlarca proje öne sürerek insanları mağdur ettiğini ve hiç bir projesini bitirmediğini iddia etti.


CYD Başkanı Doğan Bakırcı ve avukatlar, suç duyurusuyla ilgili basına açıklama yaptı

Sayıları binleri bulan vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi için CYD çatısı altında toplanarak haklı mücadelesini sürdürdüğünü anlatan Bakırcı, "Yeni Türkiye’de Akgündüz ve onun gibi başka kişilerin yeni mağduriyetler oluşturmasına hukuken bir son vermek amacıyla derneğe üye 185 kişi olarak suç duyurusunda bulundu. Hiç bir projesini bitiremeyen Akgündüz, Caprice Gold Bayrampaşa Oteli’nde de aynı şekilde davrandı ve yatırımcılara verdiği sözleri yerine getirmedi" diye konuştu.

Doğan Bakırcı, söz konusu otelin gecikmesinde finansal sıkıntılar olduğunu söyleyen Akgündüz’ün, başka bir otelin yapımına devam ettiğini ve yatırımcılara bu otelin projesini pazarladığını öne sürdü.

AA

Haberin Devamı