Ekonomi Firmalara müjdeli haber!

Firmalara müjdeli haber!

Paylaş
Firmalara müjdeli haber!

Geçen aylarda teknolojiyi yakından takip eden muhasebecilerin beğenisine sunulan MBYS, neredeyse hayat kurtardı. Basit ve küçük görünen ama zamanınızın önemli bir kısmını harcadığınız evraklar artık tek bir tuşta

Günümüzde dosyalara ve evraklara erişimde zaman büyük önem kazandı.

Haberin Devamı

Artık MBYS ile tek bir sistemle, tek bir tuşa basarak bütün evraklarınıza ve mükelleflerinize ulaşmanız mümkün.

Geliştirilen yazılım sayesinde firma yetkilileri, ulaşmak istedikleri tüm evraklar için bir personele bağımlı kalmadan her ortamdan erişim imkanına kavuşabilecek. Bu sayede fazladan personel ihtiyacını da kontrol altına alma imkanına sahip olacak.

Üstelik bu uygulama firma sahiplerinin kullanımına tamamen ücretsiz olarak sunuluyor. Firma sahipleri bankacılarına verecekleri evrak ve belgelere mali müşaviri ile iletişime geçmesine ihtiyaç kalmadan çok kolay bir şekilde erişebilecek ve ilgili evrakları zaman kaybetmeden bankacısına iletebilecek. Uygulama, firma evrak belgelerine kolay erişimin dışında, anlık vergi ve SGK borç durumunu tek tuşla şifre girilmesi gerekmeden saniyeler içinde görüntülenmesine imkân tanıyacak.

Uygulama aylık kredi kartlı satış tutarları, raporlu işçi sorgulama gibi özellikler sunmanın yanı sıra çok yakında hayata geçireceği akıllı telefon uygulaması sayesinde tüm bu işlemleri mobil gerçekleştirme imkânı da sunuyor.

Haberin Devamı

DHA