Ekonomi Helen Doron büyümeye devam ediyor

Helen Doron büyümeye devam ediyor

Paylaş
Helen Doron büyümeye devam ediyor

Tüm dünyada büyük rağbet gören Helen Doron 0-12 Yaş Erken İngilizce Sistemi artık İstanbul Kemerburgaz, İzmir Gaziemir ve Mersin'de... Bilimsel ve akademik çalışmaların da desteklediği Helen Doron Erken İngilizce ile çocuklarımızın artık iki anadili var

1985'de dil bilimci Helen Doron tarafından geliştirilen sistem, bugün Almanya’dan Tayland’a, Meksika’dan İspanya’ya dünya çapında 34 ülkede 700 şubesiyle 1,5 milyondan fazla çocuğa anadil standartlarında İngilizce öğretmiş durumda. 30 yıldır başarısı ve etkinliği akademik ve bilimsel pek çok araştırmayla da desteklenen bu özel metodoloji; ülkemizde de anaokulu ve öğrenim merkezi konseptlerine sahip olarak öğrencilerle buluşuyor. Helen Doron, global başarıları ve marka bilinirliği sayesinde kısa sürede ülkemizde de en büyük okul öncesi eğitim zinciri konumuna ulaşmış durumda.

Haberin Devamı



Anaokulları ve diğer kurslardan farklı olarak Helen Doron Erken İngilizce eğitime başlama yaşını 3 aylık bebeklere kadar indiriyor. Böylece çocuğunuz büyürken sadece yeni bir dil öğrenmiyor, çift anadile sahip olmuş oluyor. Yenilikçi materyallerle, sürekli tekrara dayalı sistemi sayesinde Helen Doron'la İngilizce öğrenen çocuklar, öğrendiklerini bir daha unutmuyorlar.