Ekonomi Otomobil klonlayan hükümlü yakalandı

Otomobil klonlayan hükümlü yakalandı

Paylaş
Otomobil klonlayan hükümlü yakalandı

İzmir'de kullanılamayacak derecede hasarlı otomobilleri satın alıp, bu araçlara ait motor ve şasi numaralarını çalıntı araçlara uyarlayan cezaevi firarisi yakalandı

İzmir’de kullanılamayacak derecede hasarlı otomobilleri satın alıp, bu araçlara ait motor ve şasi numaralarını çalıntı araçlara uyarlayarak ’change’ diye bilinen şekilde piyasaya süren M.K., polis tarafından gözaltına alındı.

Haberin Devamı

23 AYRI DOSYADAN 38 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI VAR

Cezaevi firarisi olduğu belirlenen ve hakkında 23 ayrı dosyadan 38 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.K. cezaevine gönderildi. İzmir Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlığı Büro Amirliği ekipleri, M.K.’nın, kullanılamayacak derecede hasarlı otomobilleri satın alıp, bu araçlara ait motor ve şasi numaralarını, aynı marka ve model çalıntı araçlara uyarlayarak ’change’ denilen şekilde piyasaya sürdüğü yönünde ihbar aldı.

POLİSE SAHTE KİMLİK VERDİ

Harekete geçen polis, M.K.’yı Seferihisar İlçesi’nde yakaladı. Operasyonda, motor ve şasi numaraları değiştirilmiş iki otomobil de ele geçirildi. Polise sahte kimlik veren zanlının, cezaevi firarisi olduğu, ayrıca 23 ayrı dosyadan da hakkında 38 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu ortaya çıktı. İşlemleri tamamlanan M.K., daha sonra cezaevine gönderildi.

Haberin Devamı

DHA