Ekonomi Stratejik danışmanlıkta büyük işbirliği

Stratejik danışmanlıkta büyük işbirliği

Paylaş
Stratejik danışmanlıkta büyük işbirliği

Helix Yönetim Danışmanlık ile dünyanın önde gelen strateji ve teknoloji danışmanlık şirketlerinden Booz Allen Hamilton, Türkiye'de şirketlere ortak hizmet sunmak üzere anlaştı

Son 10 yılda Türkiye’de faaliyet gösteren küresel şirketlerin sayısındaki artış, stratejik danışmanlık hizmetlerine gösterilen talebi de artırdı. Küresel müşterilerin ihtiyaçlarına Türkiye'de etkin çözümler üretilmesi de Türkiye ekonomisinin önemli bir ihtiyacı olarak ön plana çıktı.Bu ihtiyacı karşılamak için Türkiye'yi tanıyan şirketlerle uluslararası stratejik planlama kurumlarıyla işbirliği yapması da en etkili yöntem olarak öne çıkıyor. En son Helix Yönetim Danışmanlık ile dünyanın önde gelen strateji ve teknoloji danışmanlık şirketlerinden Booz Allen Hamilton’la Türkiye’de şirketlere ortak hizmet sunmak üzere bir işbirliği anlaşması imzaladı.

Haberin Devamı

BURAK ALTINBAŞAK YAKIN ÇALIŞACAĞIZ

Helix Yönetici Ortağı Burak Altınbaşak şöyle konuştu: "Bu anlaşmamızda büyük heyecan ve memnuniyet duyuyoruz. Booz Allen Hamilton, dijital inovasyon, siber güvenlik, veri çözümlemesi, operasyonlar, insan kaynağı, organizasyon gelişimi ve uzun vadeli proje yönetimi alanlarında global bir lider. Yeni ortağımızla yakın çalışarak strateji ve operasyonel danışmanlık hizmetlerini kapsamlı teknik uzmanlıkla geliştireceğiz. "

BOOZ ALLEN HAMİLTO: ÖNEMLİ GELİŞME

Booz Allen Hamilton’ın uluslararası faaliyetlerinden sorumlu Başkan Yardımcısı Michael Jones da Helix’le yapılan anlaşmanın Booz Allen’ın Türkiye’deki konumunu geliştirmek için önemli bir gelişme olduğunu vurguladı. Şirketin Türkiye’yi de içeren bölge faaliyetleriyle ilgilenen Başkan Yardımcı Ramez Shehadi, Helix’le yapılan anlaşma da dahil olmak üzere Booz Allen Hamilton’ın son dönemde gerçekleştirdiği genişleme faaliyetleri ile şirketin müşterileri için önemli bir çözüm ortağı haline geldiğini dile getirdi.

Haberin Devamı

DÜNYA DEVİ BÖLGEDE GENİŞLİYOR

Geçtiğimiz hafta, Booz Allen Hamilton’ın Orta Doğu ve Kuzey Afrika’daki faaliyetlerini geliştirmek için yönetim kadrosunu stratejik danışmanlık alanında üstün deneyimleri olan 5 yeni ortakla geliştirdiği açıklanmıştı. Son gelişmelerle beraber, şirketin etkinliği Türkiye’yle beraber Kuzey Afrika ve Körfez ülkelerini de içeren geniş bir coğrafyayı kapsayacak şekilde arttırılmış olacak. HELIX: 29 YILLIK DENEYİM 1985 yılında İstanbul’da kurulan Helix, Türkiye’de yönetim danışmanlığı sektörünün gelişmesine önemli katkılar sağladı. Tüketim maddeleri, perakende, ulaştırma, telekom/medya, sağlık, enerji ve üretim sektörlerinde stratejik planlama, organizasyon yapılandırması ve operasyonel iyileştirme projelerine ek olarak son dönemde birçok satın alma ve birleşme projesinde yer alan Helix’in, Booz Allen Hamilton iş birliği ile sektördeki konumunu güçlendirmesi bekleniyor.