Ekonomi Türk Telekom'dan 'evden cebe' kampanyası

Türk Telekom'dan 'evden cebe' kampanyası

Paylaş
Türk Telekom'dan 'evden cebe' kampanyası

Başvurusuz ve taahhütsüz kampanyanın, cepten cebe aramadan daha ucuz olduğu belirtiliyor

Türk Telekom’un, bugün başlattığı "Evden Cebi Arama Kampanyası" ile cep telefonlarını "ucuza arama" imkanı sağladığı bildirildi. Türk Telekom’dan yapılan açıklamada, kampanya kapsamında Türk Telekom hatlarından akşam 19.00 sabah 07.00 saatleri arasında GSM yönüne yapılan tüm aramalar için operatör ayrımı yapmadan aramanın dakikasının 6,5 kuruş olarak ücretlendirildiği belirtildi.

1 MART'A KADAR SÜRECEK

Kampanyada herhangi bir paket ücret bedeli veya kontör yükleme şartı olmadan tek arama bazında evden cebi aramanın, cepten cebi aramaktan daha ucuza geldiği vurgulandı.

Açıklamada görüşlerine de yer verilen Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan, müşteri ihtiyaçlarına odaklanan uygulamalara ağırlık verdiklerini ve "Evden Cebi Arama Kampanyası"nın da bu uygulamaların son örneği olduğunu bildirdi. Demircan, müşteriye değer katan benzer kampanyalara da devam edeceklerini belirtti. Kampanyadan, tüm bireysel müşterilerin faydalanabileceklerine işaret edilen açıklamada, 1 Mart’a kadar geçerli olacak kampanya için herhangi bir başvuru ya da taahhüdün gerekmediği kaydedildi.

AA

Haberin Devamı