Ekonomi Yenilikleriyle tüm Türkiye'ye yayılacak

Yenilikleriyle tüm Türkiye'ye yayılacak

Paylaş
Yenilikleriyle tüm Türkiye'ye yayılacak

Gaziantep Üniversitesi'nin iki akademisyeni tarafından bir üniversite projesi olarak Teknopark'ta doğan ve 7 senedir yayında olan emlak ilan portalı emlakbuluyoruz.com, geliştirmeler ve yeniliklerle dolu yenilenen yüzünü tanıttı

emlakbuluyoruz.com, en büyük farklarından biri olan "yerellik" ilkesini bozmadan, hizmet verdikleri şehirlere özgü adresleme sistemi ile tüm illere yayılmayı planlıyor. emlakbuluyoruz.com'daki tüm emlak ilanları puanlama sistemi sayesinde müşteriler tarafından değerlendiriliyor. Yapay zeka ile oluşturulmuş organik ilan listeleme özelliği sayesinde doping ve kontör gibi ekstra ödemeler yapmadan ilanlar satılabiliyor ve kiralanabiliyor. Üye emlak ofislerinin de müşteriler tarafından puanlandığı yeni sistemde amaç, üye emlak ofisleri tarafından verilen hizmetin kalitesini yükseltmek.

Sadece üye emlak ofislerinin ilanlarını girebildiği emlak profesyonellerinin gerçek dostu emlakbuluyoruz.com'da, emlak ofisleri modüler üyelik planı sayesinde bütçelerine ve ihtiyaçlarına göre kendi paketlerini oluşturabiliyor. Modüler üyelik planı için ödenen ücretin bir kısmı ise Koruncuk Vakfı'na bağışlanıyor.

Başta Gaziantep olmak üzere Adana, Kayseri, Mersin, Konya, Antalya'da hem emlak ofisleri hem de emlak alışverişleri yapmak isteyen kişilerin en çok tercih ettiği emlak ilan platformu olan emlakbuluyoruz.com'un iki kurucusu Akademisyen Barış Yurtseven ve M.Ersin Akay, uzun bir süredir yenilenme sürecinde olduklarını, emlak profesyonellerinin ihtiyaçlarına çözümler sunan yeniliklerinin yanı sıra sistemi kullanarak emlak alışverişlerini güvenilir şekilde yapmak isteyen kişilerin de hayatlarını kolaylaştıracak bir platform kurduklarını söylüyor.

Haberin Devamı