Tamer Heper Bu köpek yardıma muhtaç
HABERİ PAYLAŞ

Bu köpek yardıma muhtaç

Yardımınıza muhtacız. Bir işyerinde bir köpeğin işkenceye maruz kaldığını duyduk. Çalışanlar ve patron kaba davranan insanlar olduğu için kötü davranışı bilenler işyerine yaklaşamamış. Ancak acıya dayanamayan bir grupla işyerine, “Bu hayvanı tedavi ettireceğiz” diye gittik, ikna ettik ve hayvanı veterinere götürünce işin iç yüzü çıktı. Hayvanın kulağındaki belediyenin taktığı küpe çekilerek koparılmış, kulak ikiye ayrılmış. Hayvana defalarca tecavüz edilmiş, dişleri kesilmiş, uzun süre darp edilmiş. Biz gittiğimizde bodrum konumunda izbe karanlık bir yerde ayakta duramayacak halde bulunuyordu.

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

Veterinerde 20 gündür tedavisi sürüyor. Şimdi veterinerden çıktığında bu hayvanı aynı şartlara teslim etmek istemiyoruz. Bu hayvana sahip çıkacak bir hayırsever ve hayvansever arıyoruz. Sizin hayvanlar konusundaki hassasiyetinizi bildiğimiz için size yazıyoruz, bize yardımcı olmanızı bekliyoruz.

P.Y. Değerli okuyucum, hayvansever biri olduğum bir gerçek. Bunun için çok detaya girmeye gerek yok. Bir hayvanın başını okşadığınızda size karşı minnet ve sevgi dolu bakışını gördüğünüzde onları sevmek için yeterli duyguya sahip oluyorsunuz. Ben karşısındaki insana kızan birine hakaret olsun diye ‘hayvansın’ diyen insanları yadırgıyorum. Keşke insanlar hayvanlar kadar sevgi dolu ve hassas olsa.

Bunu ancak hayvan besleyen, hayvanlara yakın olan bilir. Anlattığınız hadise içinde olanları neyle nitelemek gerekir bilmiyorum ama bu hayvanı işkenceden kurtardığınız için hayvanseverler adına minnet duyuyorum. Bu köpeğe sahip çıkacak biri elbette olacaktır ama sizinle irtibat kurmaları konusunda bana bir bilgi vermemişsiniz. Bu konuda bir bilgi verirseniz köşemde yayınlarım, tüm sevgilerimle

Sıradaki haber yükleniyor...
holder