Dr. Haydar Dümen Dr. Haydar Dümen'e sorulan en komik sorular ve yanıtları
HABERİ PAYLAŞ

Dr. Haydar Dümen'e sorulan en komik sorular ve yanıtları

Haberin Devamı

Acaba zayıflatıyor mu?

Çok sık mastürbasyon yapıyorum . Mastürbasyonun zayıflattığını duydum. Benim fazla kilom yok. Bu yüzden yapmaya çekinir oldum. Ne yapacağım ?

CEVAP

Değerli okurum, enerji tüketimi yani kalori yakan her eylemde beden yağından yakar. Aslında insana yağdan çok kas, kemik gerekir. Mastürbasyonda bu kayıp olmaz. Gençliğin gereği spor da yaparsan tam bir delikanlı olursun. Fakaat mastürbasyonun kolunu durmadan çevirirsen saat zembereği kopmaz ama beyin her türlü kalleşliğe hazırdır. Alıştı mı düzene, evlilik girer krize. Yazık oldu anasının kızına ve de geliştirdiğin pazuna!!!

Bereketli toprakları süremiyorum

Öğrenciyim. Genç ve yakışıklı olmama rağmen traktör çalışmadığından etrafımdaki bereketli toprakları süremiyorum. Ne kadar çabalasam da traktör hareket etmiyor. Ne önerirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, yakışıklısın. Ama ne işe yarar? Çevrende bereketli topraklar varmış. Sana bakıp bakıp “Şu yakışıklı traktörü bir çalıştırsa, bizi bir harmanlasa” diyorlar. Ama traktör arızalıymış. Yağı mı, suyu mu yoksa huyu mu bozuk? Yağın, suyun çaresine bakılır da huy beni düşündürdü. Ne diyor, ne istiyor? Yoksa bilinçaltında takıntıları var da onları mı aşamıyor? Delikanlım, aynaya bakıp kendini beğenip alkışlıyorsun ya, bana göre kızların hiçbiri senin traktörüne alıcı gözle bakmamıştır. Çünkü traktörün sahibine güvenmiyor ve doğru yapıyorlar.

Kız beni eve kapattı!

Kız arkadaşım beni eve kapattı, sürekli ilişkiye giriyoruz. Artık gücüm kalmadığından yemeğime istek arttırıcı ilaçlar katıyor. Onu bırakıp özgürlüğüme koşmak istiyorum. RUMUZ: AŞK KÖLESİ

CEVAP

Kız seni eve kapatırken tabancası var mıydı değerli okurum? Nasıl kapattı yani? Allem etti kallem etti, seni kapıdan içeri itti, sonra kapıyı mı kilitledi? Anahtarı ne yaptı? Yuttu mu, tuvalete mi attı? Pencereler ve camlar ses geçirmez cinsten mi? Benim merakım, kız yemeğine kattığı istek arttırıcı ilaçları nereden buldu? Senden ricam: Kullan erkeklik rolünü, öğren gönderiver formülünü. Eğer dediğin doğru çıkarsa 5 milyon dolar bankadaki hesabına yatacak!!! Okurum ve sülalesi bey paşa yaşayacak. Galiba sen kendine eğlence arıyorsun. Al sana bir eğlence. Kıvır koy çekmeceye.

Ne olur kuşum ölmesin

Kuşum 2 yaşında. Dakikalarca ötüyor, koşuyor, hareket ediyor ama bir türlü uçamıyor. Ne olur bana yardım edin, uçamazsa yağlanıp ölecek.

CEVAP

Değerli okurum, kuşun 2 yaşında. Sen kaç yaşındasın? Öterken ne diyor? Ona “Öyle yağma yok” de. Önüne 2 kere kuru yemini koy. Koşuyor da nereye koşuyor? Zaten dar bir yerde sıcaktan boğulmuştur, havalanmak istiyordur. Üzerine ara sıra soğuk su dök. Hareket etmesi iyi, antrenman yapıyor ve ilerideki finale hazırlanıyor!!! Uçamamasına gelince; senin kasığın yağlanmasın, bu yeterli. Mailini kokladım, 17 yaşındasın. Seni değil ama düşünceni tokatladım.

Kız zevk alıyor mu?

20 yaşındayım, penisim biraz büyük. Kız arkadaşım da ufak tefek. Bana ilişkiden zevk aldığını söylüyor ama inanmıyorum. Beni etkilemek için böyle söylediğini düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım? RUMUZ: SALİERİ

CEVAP

Değerli okurum, açtım telefonu Amerika’da Nasa Uzay Üssü’nü aradım. Cinsel ilişkide ne derece zevk aldığını belirleyen bilgisayarlı bir makine siparişi vereceğim dedim. En az 5 yere bağladılar. Son bağlandığım yetkili bir akıl sorunum var gibilerden eşeledi. ‘Ben de psikiyatrım’ deyince “Hımm! Belli oluyor” diye mırıldandıktan sonra formülü verdi: “Partnerine soruver canımın içi, kesin sonucu o sana söyler” dedi ve çat diye telefonu kapattı. Bir şaşırdım ki anlatamam!!! Neyse, biz bize el uzatalım. Kendi mutluluğumuzu kendimiz yaratalım. Hepimiz partnerlerimizle güzel güzel konuşalım.

Kadınlar peşimde

30 yaşındayım, bekarım, yakışıklıyım. Cinsel organım büyük. Bir kadınla tanışıp ilişki yaşadım. Kadın arkadaşlarına beni anlatmış. Beni arayanlar oluyor, kadınlar peşimde. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, bedavadan propoganda da yaptın. Sonra ‘Yan cebime koy’ hesabına yattın. Bu elektronik çağda süper tekniklerle arayıp beni bulurlar hayallerine kapılmış olabilirsin. İlişki kurduğun kadın 7 mahalleyi dolaşan biri miydi? Diyelim ki senden memnunsa neden kendine saklamadı da, iane (yardım) dağıtır gibi herkese bu gür kaynağın adresini verdi!!! Bak benim de anlamadıklarım var. Şimdi soru sorma sırası bana geldi. Ne dememi, hangi aklı vermemi istiyorsun? Can senin, canan senin. Mal senin, mülk senin. İstediğini alır, istediğine verirsin. Ya da adresini ve telefon numaranı değiştirirsin.

Sevgilimi james bond zannediyorum

35 yaşında, çekici kadınım. Ne zaman erkek arkadaşımla ilişkiye girsem kendimi Bond kızı, sevgilimi de James Bond zannediyorum. Benim durumum ne olacak?

CEVAP

Sevgili okurum, işi ucuza kapatmışsın. Suya, sabuna dokunmuyor, kendi hayal küvetinde banyo yapıyorsun. Ya bir de hayalin gerçek olsaydı! James elinde viski bardağıyla düşe kalka içeri girseydi, bir kaşı kalkık sana baktıktan sonra, telefonda öteki kızlardan biri arasa, onunla sulu sulu konuşsaydı? Arada bir sana yan gözle bakıp yarım ağızla gülse, bardakta viski bitse, James kendinden geçse, yanına gelince sana öteki kızların adıyla hitap etse ve sonra üzerinde yığılıp kalsa ne yapardın? Bazen hayal gerçeğinden daha iyidir. Erkeğine çaktırma. Ona mısır ekmeğini şekerpare gibi yedir. Sen işini bitir, erkeğini de James Bond’un arabasında sefayla gezdir.

Her akşam mesaideyim

42 yaşındayım,, her akşam mesai yapıyorum.. Ama bir türlü doymuyorum.. Performans artırıcı ilaçlar olduğu gibi benim gibiler için performans azaaltıcı illaçllar yok mu??

CEVAP

Değerli okurum, önce kaç yıllık evlisin? Yoksa sen çapkın bekar mısın? Sana performans düşürücü ilaç mı yoksa fırında kömürleşmiş acı eti mi tercih edersin desem, kesinlikle eti dersin. Bu nedenle ilacı falan bırakalım, geleceğe bakalım. Yıllara meydan okuma. Stoğunu mirasyedi gibi harcama. Seçim kazanmış aday gibi de kabarma. 60’ından sonraki yaşlar için rezervini sakla ve asla sermayenle kumar oynama. İrademe gem, atına eğer tak, bu gece yalnız yat, keyfine bak.

8 saat ilişkiye giriyorum

20 yaşındayım, haftada 1 kere ilişkiye giriyorum. İlişkiye ayırdığım zaman mesai saatimden fazla. Bir günde aynı kızla minimum 8 saat birlikte oluyorum ve 30 dakikadan önce boşalamıyorum. Sizce ileride sorun yaşar mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, haftada 1 gün tatilin var. Dört gözle bekledin, partnerini de kafesledin. Postu attınız eve, saati ayarladınız 8’e. Aslanım, birliktelik var, birliktecilik var. Birliktelik el ele, göz göze dizi filmi seyretmekle de olabilir. Çünkü 30 dakikadan önce boşalmıyorsan, buna 10 dakikada KDV ekleyelim. Şimdi ben geri kalan 7 saat 20 dakikayı merak ediyorum. Sen ise “İleride zararı olur mu?” diye soruyorsun. Acaba şöyle mi demek istiyorsun? 8 saat et tırnağız, 30 dakikayı da tırnağımızı cilalamaya ayırıyoruz. Bu nasıl cilalama yani? Bence yok bir mani. Geldiğinde kanunisani (Ekim, kasım, aralık, ocak ayları) odayı sıcak tutun bari.

Para toplayıp şişme kadın aldık

3 arkadaş aramızda para toplayıp şişme kadın aldık. Şişme kadınla ilişkiye giren ilk arkadaşımız onu sahiplendi. Bize “Alın paranızı, ortaklıktan ayrılın” diyor. Nasıl bir yol izlemeliyiz? RUMUZ: ÇILGIN SÜTÇÜ

CEVAP

Değerli okurum, sizin iş mahkemelik! Ben yargıç olarak bu görevi üstleniyor ve kararımı bildiriyorum: Dosya incelendi. Lastik torbaya ilk sahip çıkanda sizler izin verdiğinizden bir suç unsuru görülemedi. Şişmeyi sahiplenen kişiyle aranızda noter belgeli anlaşma da olmadığından ‘hak kullanandan’ yanadır teamülüne uyarak lastik bebek onun üzerine tescil edildi!!! Elde başka delil olmadığından sizlere ‘Çaylar şirketten’ örneği arkadaşınızın ikram edeceği 1 bardak buzlu gazoz içme hakkı verildi. İster içersiniz ister bu hakkınızı bir derneğe hibe edersiniz.

Şişme kadın yerine erkek gönderdiler

İnternetten şişme kadın siparişi vermiştim. Ama kutusunu açınca şişme erkek gönderdiklerini gördüm. Psikolojim bozuldu. Ne olacak benim halim?

CEVAP

Değerli okurum, durumuna şansın şanssızlığı, aklın iflası derler. Şans kapını çalmış, farkında değilsin. Düşünsene erkek şişme bebek arayan bunca kadın varken senin elindeki bir servet! Erkekler muhtaç olmuş şişme bebeğe. Alsam mı almasam mı deseler de yolunu bulup alıyorlar. Ama erkek şişme bebek alımı öyle mi? Alan da yürek, mahalleye de dedikodu gerek. İşte zurnanın son deliği bu. Şişme bebeğini internetten açık arttırmaya çıkar. Koy cebine paraları. Git şişme bebekçiye. Bir erkek, bir kadın al. Biri sende kalsın, ötekini müşteri çayırına sal

11

Sıradaki haber yükleniyor...
holder