Tamer Heper Takipsizlik kararına itiraz edilmiş
HABERİ PAYLAŞ

Takipsizlik kararına itiraz edilmiş

İşyerinde birlikte çalıştığımız hanım arkadaş telefonumu istedi, verdim. Verirken de “İçinde cinsel içerikli kayıtlar var, onlara girme, aklında bulunsun” dedim. O buna aldırmadı, bu kayıtlara girmiş, sonra bu iş çalıştığımız işyerine yayıldı, ben istifa ettim, onun da işine son verildi. Sonra hakkımda şikayet oldu, benim, bu hanımı yeniden işe aldırmam durumunda şikayetinden vazgeçeceğini söyledi. Şirketle konuştum kabul ettiler ama o şikayetinden vazgeçmedi. Bir gün bana ‘Kovuşturmaya gerek yoktur’ diye emniyetten bir yazı geldi. Aradan uzunca bir zaman geçti, bu defa mahkemeden bir karar geldi. Cezalandırılmam ve denetimli serbestlikten istifade etmem talep olunduğu ve belirtilen günde duruşmaya gelmem söyleniyor. Bu ne demektir? İ.Y.


Şimdi size zaman zaman yaptığım gibi kahve falı bakacağım. Sizin hanım arkadaşa telefonunuzu verirken uyardığınız ve bu konuda tanıklarınız olduğunu söylüyorsunuz. Nitekim arkadaşlarınız bu uyarıyı duyduklarını söylüyor. Bu nedenle sizin bir cinsel taciz amacınız olmadığı görülmüş ve yine falda gördüğüm kadarı ile savcılık tarafından hakkınızda takipsizlik kararı verilmiş. Yine falda şöyle bir şey var. Savcılığın takipsizlik kararına karşı itiraz olmuş (bu itirazlar ağır ceza mahkemesine yapılır). Anlaşıldığı kadarı ile itiraz kabul edilmiş ve bu halde de aleyhinize ceza davası açılmış.

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

Şimdi sizi bu davaya çağırıyorlar. Ancak iddianamede verilecek cezanın çektirilmemesi talebi de var. Bu yollardan biri de hükmün açıklanmasının geri bırakılmasıdır ki verilen ceza belirlenir ama çektirilmez. Şimdi bu anlattıklarım yazdıklarınızdan çıkardığım tahmin. Kahve falı deyişimin nedeni bu. Yoksa bazı okuyucularım sakın ola ki gerçekten kahve falına baktığım izlenimi edinmesinler. Fal diye bir şey yoktur, bunlar arkadaşlar arasında bir eğlence nedeni olabilir ama insanların hayatına yön vermeleri için bakılmasında hem sakınca vardır hem de suçtur.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder