Sans Postasi Süper Loto'da yarın akşam büyük ikramiye 145 milyon TL

Süper Loto'da yarın akşam büyük ikramiye 145 milyon TL

Paylaş
Süper Loto'da yarın akşam büyük ikramiye 145 milyon TL

2023'te 6 kez büyük ikramiye kazandıran Süper Loto'da pazar gecesi için heyecan yine büyüyor.

Süper Loto kazandırdığı süper ikramiyelerle oyunseverlerin gözdesi olmaya devam ediyor. Son olarak 19 Ekim Perşembe günü İzmir Karşıyaka'dan bir talihli tek başına 52 milyon 287 bin TL'nin sahibi oldu. Böylece Süper Loto'da 6 bilenlere dağıtılan ikramiye 1 milyar 86 milyon TL'yi buldu.

Haberin Devamı

Süper Loto’da büyük ikramiyelerin şehirlere göre dağılımında İstanbul, İzmir gibi büyük şehirlerin yanı sıra Sakarya öne çıkıyor. İstanbul’da Üsküdar, Eyüpsultan, Bakırköy, Büyükçekmece ve Sarıyer ilçeleri; İzmir’de ise Konak, Gaziemir ve Karşıyaka şanslı ilçeler oldu. Sakarya ise bir kez Hendek iki kez de Adapazarı ilçesi ile Süper Loto’da tam 3 kez büyük ikramiye’nin sahibi oldu. 3 kez de kuponunu millipiyangoonline.com adresinden oynayan talihlilerin yüzü güldü.

Yeni sistemde mobil ve internet üzerinden oynanabilen Süper Loto’da, dileyenler 6 rakamı rastgele seçebiliyor. Aynı zamanda bir kolonda 6 rakamdan daha fazlasını işaretleyerek isteyenler sistem oyunu oynayabiliyor. Süper Loto’da kolon bedeli 10 TL.

Haberin Devamı

İKRAMİYE KAZANINCA NASIL TAHSİL EDECEKSİNİZ?

*10 bin liraya kadar olan ikramiyeleri tüm bayilerden tahsil edebilirsiniz.

* 10 bin liradan 250 bin liraya kadar olan ikramiye ödemeleri Türkiye Halk Bankası şubelerinden yapılıyor. Her il merkezinde bulunan Türkiye Halk Bankası şubelerinden 250 bin liraya kadar olan ikramiyelerinizi tahsil edebilirsiniz. Bu işlem öncesi bir bayiye giderek terminalden “ikramiye bileti” çıktısı almanız yeterli. Türkiye Halk Bankası’nın Türkiye genelindeki şubeleri bu ödemeler için yetkili. (Kıbrıs’taki talilhliler için Girne şubesi.) Şubelerin tam listesi ile adres ve telefon numaralarına millipiyangoonline.com adresindeki ‘ikramiye ödemeleri’ sekmesinden ulaşabilirsiniz.

* 250 bin lira ve üzerindeki ikramiye ödemeleri ise yalnızca Türkiye Halk Bankası İstanbul Levent şubesinden yapılmaktadır