Tamer Heper İşte erkeklerimiz
HABERİ PAYLAŞ

İşte erkeklerimiz

Haberin Devamı

Bir kız arkadaşım oldu, bana hasta olduğunu söyledi, tedavisi için yardım ettim. Yaklaşık 15 bin lira gönderdim. Aynı şehirde değildik durumunu yakından takip edemedim. Ama bir gün arkamdan işler çevirdiğini öğrendim, bana kaçamak yanıtlar verdi, ben de ilişkiyi kopardım. Elimde gönderdiğim paraların dekontu ve benden para istediğine dair SMS’ler var. Bu parayı ondan alabilir miyim? Yoksa bir bardak soğuk su mu içmeliyim? B.E.

Bir de şu hemcinslerim için neler neler söylenir. Yok erkekler kaba olurmuş. karılarını dövermiş falan. Yaa baksanıza kızın elini bile tutmamış, ayrı şehirlerde yaşıyorlar 15 bin lira yardım yapmış, bu nasıl bir yardımseverlik, düşünebiliyor musunuz? Ancak bu değerli okuyucuma ‘bir bardak su iç’ mi derim yoksa ‘bu akşam git bendensin bir duble iç’ mi derim bilemiyorum.

[[HAFTAYA]]

Ben şöyle bir açıklama yapayım, gerisine kendi karar versin. Bir kimseden bu parayı talep edebilmek için veriliş amacına bakılır. Eldeki makbuzlardan ve gelen SMS’lerden bu paranın borç olarak verildiği anlaşılacak ise bu paranın iadesi istenebilir. Aldatılarak elinden alındığı ispatlanabilecek ise yine istenilebilir. Peki başka ne olabilir? Şu olur: Bağış veya yardım amaçlı verildiği anlaşılırsa bu para istenemez. Dolayısı ile veriliş amacı ve bunu ispat önemlidir. Yazışmalarınıza bu gözle bakın ondan sonra o bir bardak suyu içip içmeyeceğinize karar verin.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder