Eğitim - Kariyer EKPSS tercihlerinde engelli adaylara evde destek

EKPSS tercihlerinde engelli adaylara evde destek

Paylaş
EKPSS tercihlerinde engelli adaylara evde destek

Anadolu Engelliler Derneği Birliği Alaplı Şubesi, Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) tercihini yapamayan engelli üyelerine evlerinde hizmet veriyor

Anadolu Engelliler Derneği Birliği'nin Alaplı Şube başkanı İsmail Korkut ve yönetim kurulu üyesi Ramazan Ulupınar, EKPSS müracaatında bulunamayan engelli üyeleri tespit ederek evlerine gidiyor.

İsmail Korkut tüm engellilere ulaşarak devlet kadrolarına yerleşmelerinde yardımcı olmaya çalıştıklarını söyledi. İlçedeki yaklaşık 50 engellinin evlerine giderek tercih yapmalarına yardımcı olduklarını ifade eden İsmail Korkut şöyle konuştu:

"Şube olarak 8-16 Mart tarihlerinde devletimizin açıklamış olduğu 2 bin 500 engelli memur alımıyla engelli üyelerimize yardımcı oluyoruz. Derneğimizin hizmet binasına gelerek başvurularını yaptığımız arkadaşlarımız var. Bir de çeşitli sebeplerle hizmet binasına gelemeyen engelli arkadaşlarımızın tercihlerini sağlıklı bir şekilde yapabilmeleri için evlerine misafir oluyoruz. Tabii ki bu basit bir hizmet gibi görünebilir ama birçok noktada erişimi sağlamada sıkıntı yaşayan engelli kardeşlerimiz için büyük bir hizmet."

Haberin Devamı