Selin Çakar Ekran postal sesleriyle inleyecek
HABERİ PAYLAŞ

Ekran postal sesleriyle inleyecek

Haberin Devamı

Üç büyük kanal aynı zamanlarda birbirine benzer üç diziyi seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Üstelik üçünün de iddiası aynı; ‘büyük proje, büyük prodüksiyon…’

Fox Tv’nin ‘Savaşçı’sı


İlk olarak ‘Savaşçı’nın tanıtımını izlemiştim ve önceki yazılarımın birinde de etkilendiğimden bahsetmiştim. Zaten bu tür hikayeleri yüreği kaldıramayan biri olarak etkilenmemem pek mümkün değildi.

Savaşçı’nın senaryosu Süleyman Çobanoğlu tarafından yazılırken, başrollerinde Berk Oktay, Murat Serezli, Fırat Albayram, Alican Albayrak, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Nazan Kiper dikkat çekiyor. Dizinin yapımcılığını Limon Film üstlenirken; Savaşçı’nın Türk televizyonlarında bir ilk olacağı iddiası da dikkat çeken başka bir nokta.

Konu ise; Bordo Bereliler’e mensup bir timin destansı hikayesi olarak özetleniyor.

Kanal D’nin ‘İsimsizler’i


Kanal D ise yarışa ‘İsimsizler’ dizisi ile katılmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Uğur Güneş, Algı Eke, Bülent Alkış ve Sedat Mert gibi isimler dikkat çekiyor.

Ekran postal sesleriyle inleyecek

Hikaye genç kaymakam Fatih’in Virankaya’ya gönüllü olarak atanması ile başlayacak. Yıllar önce yayınlanan ‘Köprü’ dizisine götürdü beni ‘İsimsizler’in konusu. Hatırlarsanız orda da vali Recep Yazıcıoğlu’nun hayatı konu edilmişti ve oldukça başarılı bir işti.

Senaryosu dört kişilik bir yazar ekibi tarafından yazılan dizinin yönetmenliğini ise Osman Kaya yapacak.


Star TV’nin ‘Söz’ü


Star TV’nin ‘Söz’ü ise ‘gözün arkada kalmasın’ sloganıyla yola çıkıyor. Bu diziyle ilgili ilk dikkatimi çeken şey ise senaryosunu Ethem Özışık’ın yazıyor olmasıydı.

Kadroda en çok dikkat çeken isimlerden biri elbette Tolga Sarıtaş oldu. Geniş bir can kitlesine sahip genç oyuncuyu başrolde izleyeceğiz. Katıldığı Survivor’la ekrana merhaba diyen Atakan Arslan da dikkat çeken bir diğer isim.

Dizinin yapımcılığını ise güçlü prodüksiyonları ile ünlü Tims (Timur Savcı) , Burak Sağyaşar ile birlikte yapıyor.

Sonuç ne olur?


Üç dizi de oldukça iddialı geliyor. İzlenme oranlarında sonucun ne olacağının tahminini yapmak zor ama seyirci bu tarz işleri seviyor ve her biri kendi gününde iyi oranlar alacaktır. Çünkü bu konular bizim toplumumuzun yumuşak karnıdır ve seyredilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder