Magazin "Ekranda güzel görünüyorum"

"Ekranda güzel görünüyorum"

Paylaş
"Ekranda güzel görünüyorum"

İbrahim Çelikkol, kendisine iyi baktığı sürece ekranda güzel göründüğünü ama tek derdinin iyi oynamak olduğunu söylüyor

İbrahim Çelikkol da tıpkı Kenan İmirzalıoğlu ve Necati Şaşmaz gibi bir Osman Sınav keşfi. 28 yaşındaki Çelikkol, oyunculuğa Pars Narkoterör dizisiyle adım attı. ArdındanM.A.T’da rol alan yakışıklı oyuncu, şu anda Fox TV’de yayınlanan Keskin Bıçak dizisinde Mithat karakterini canlandırıyor. Faruk Aksoy’un yönetmenliğini yaptığı Fetih 1453 filminde de Ulubatlı Hasan’ı oynayan Çelikkol, “Oyunculuk benim hayat biçimim oldu” diyor.

Neden Keskin Bıçak dizisindesiniz?

Haberin Devamı

Bu sezon gelen teklifler arasında senaryosunu en çok beğendiğimişti. Canlandırdığım Mithat karakterini çok gizemli buldum. Ayrıca Most Production gibi bir yapım şirketiyle her oyuncu çalışmak ister.

Mithat aslında kötü bir karakter ama aynı zamanda çok romantik. Sizi hangi özelliği etkiledi?

Bende onun gizemli halinden etkilendim. Derin işler çeviriyor ve hayatı boyunca deşifre olmamış. Herkes onu seviyor, güveniyor ama aynı zamanda da korkuyor. Mithat kimsesizler yurdunda büyümüş. Orada kader birliği yaptığı arkadaşları var. Hayattaki sevgisini de Eren’in üzerine yoğunlaştırmış. Karanlık işlerle uğraşmasına rağmen hep iyinin yanında olan biri. Ama doğru bir aşk acısı çekiyor.

En yakın arkadaşının nişanlısına âşık...

Haberin Devamı

İçten içe tutkun Aslı’ya. Ama ikisinin de bir geçmişi var. Dizinin henüz iki bölümü yayınlandı. Zamanla bu aşkın da gerçek yüzü ortaya çıkacak. Bu dizide Mithat çok konuşulacak bir karakter. Çünkü az ve öz konuşuyor. Hep merak ediliyor.

Bursa’da bu diziyi çekerken, diğer yandan Fetih 1453 filminde rol alıyorsunuz. İkisini bir arada yürütmek sizin için zor olmuyor mu?

Oyunculuk benimmesleğim ve ben bu işi severek yapıyorum. İnanın hiç yorulmuyorum. Çalıştığımekipler beni rahat ettirmek için ellerinden geleni yapıyor. Her şey çok düzenli ilerliyor.

Ekrana baktığınızda kendizi yakışıklımı yoksa yetenekli mi görüyorsunuz?

Pars Narkoterör’de oynadığım zamanlar nasıl göründüğümle ilgileniyordum. Ama artık nasıl oynamışımdiye bakıyorum. Çünkü kötü göründüğümü düşünmüyorum. Kendime baktığımsürece ekranda güzel görünüyorum. Ama önemli olan oyunculuğumu nasıl olduğudur.

En verimli dönemimdeyim

İbrahim Çelikkol, medyada sadece işiyle gündeme gelmek istediğini söylüyor. Geçtiğimiz ay Tuğba Ekinci’yle görüntülenen yakışıklı oyuncu, özel hayatıyla ilgili sorulara cevap vermiyor: “Şu anda oyunculuk açısından en verimli dönemimi yaşıyorum. O nedenle sadece işim hakkında konuşmak ve özel hayatımı deşifre etmek de istemiyorum.”

Oya Doğan / Haberturk