Gündem Eksi beş derecede eğlence

Eksi beş derecede eğlence

Paylaş
Eksi beş derecede eğlence

Antalya Saklıkent Kayak Merkezi'nde sezon açılışı nedeniyle düzenlenen mini defileye katılan mankenler, eksi 5 derece soğuğa aldırmadan çocuklar gibi eğlendi

Antalya'ya 37 kilometre uzaklıktaki Saklıkent Kayak Merkezi'nde sezon açıldı. Beydağları'nın denize dönük sırtı 1850 metre yükseklikteki Bakırlıtepe Dağı'nın yamacında bulunan Saklıkent Kayak Merkezi, kayak sezonunu açtı. 80 santimetre karın olduğu zirve, amatör ve profesyonel kayak sporcularını ağırlarken, Saklıkent'in eşsiz manzarası hayranlıkla izlendi.

Haberin Devamı

Sezon açılışı nedeniyle düzenlenen mini defileye katılan mankenler Özge Sarıkaya, Selen Renda, Yasemin Yıldırım ve Hatice Kalit karlar üzerinde birbirinden güzel pozlar verdi. İlk olarak tanıtımda giydikleri abiye kıyafetlerle kızak yapan mankenler, daha sonra günlük kıyafetlerini giyerek sunuma devam etti.

Karla kaplı Saklıkent'in maskotu olan Alman kurt köpeği ‘Kurt’ da mankenlerin oyununa eşlik etti. Yasemin Yıldırım ile oynayan Kurt, fotoğraf çekimlerinde de dikkat çekti. Mankenlerin havaya attıkları kar toplarını zıplayarak ağzı ile yakalayan Kurt, sempatik hareketleriyle ilgi topladı.

İki saat süresince eksi 5 derece havada objektiflere poz veren mankenler, soğuk havayı hissetmediklerini söyledi. Kızak yapmanın çok eğlenceli olduğunu belirten Hatice Kalit, “Bu tür işleri çok seviyorum. Bir yandan eğleniyor, bir yandan da çalışıyoruz” dedi.

Haberin Devamı