Türkiye (Son Dakika) El bombasıyla dehşet saçtı

El bombasıyla dehşet saçtı

Paylaş
El bombasıyla dehşet saçtı

Öfkeli damat 2 tabanca ve 2 el bombasıyla eşinin baba evini bastı. Kayınvalidesini öldürdü, kayınpederini ağır yaraladı

Diyarbakır Ergani'ye bağlı Yeniköy’de oturan Mehmet Karadayı, kendisini terk eden eşi M.K.’nın baba evini 2 tabanca ve 2 el bombasıyla basarak dehşet saçtı.

Haberin Devamı

Öfkeli damat, eşini kendisinden ayırmakla suçladığı kayınvalidesi Emine Çağlar’ı tabancayla vurarak öldürdü, kayınpederi Çuço Çağlar’ı da ağır yaraladı. El bombalarından birinin pimini çekerek eve atan Mehmet Karadayı, patlamadığını görünce ikinci el bombasını atmak isterken, kayınbiraderi tarafından başına sopayla vurularak durdurabildi.

25 yaşındaki Mehmet Karadayı, resmi nikahlı eşi 20 yaşındaki M.K. ile 3 gün önce tartıştı. Tartışmayı öğrenen kayınvalide 50 yaşındaki Emine Çağlar, damadı Mehmet Karadayı’nın evine giderek kızı M.K.’yı alıp aynı köydeki kendi evine götürdü.

Eşinin dönmesi için akrabalarını araya sokan ancak sonuç alamayan Mehmet Karadayı, bugün saat 10.00’da üzerinde 2 tabanca ve 2 el bombasıyla kayınvalidesi Emine Çağlar’ın evine giderek eşinin kendisine verilmesini istedi.

Haberin Devamı

KAYINBİRADERİ DURDURDU

Mehmet Karadayı, evde ayrı bir odada tuttuğu eşini kendisine vermeyeceğini söyleyen kayınvalidesi Emine Çağlar ile yanında bulunan kayınpederi Çuço Çağlar’a kurşun yağdırdıktan sonra üzerindeki el bombalarından birinin pimini çekerek içeri attı.

Bombanın patlamadığını gören ve ikinci el bombasını atmaya hazırlanan Mehmet Karadayı’ya, kayınbiraderi Hüseyin Çağlar müdahale etti. Arkadan başına sopayla vurduğu Mehmet Karadayı’nın sendeleyip yere düşmesiyle üzerine atlayan Hüseyin Çağlar, pimini çekmesine fırsat vermeden bombayı alarak evin avlusuna attı.

Olayda kayınvalide Emine Çağlar yaşamını yitirirken, ağır yaralanan kayınpeder Çuço Çağlar ile boğuşmada yaralanan Hüseyin Çağlar ve damat Mehmet Karadayı Ergani Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Köyde geniş çapta önlem alan jandarma ekipleri, Mehmet Karadayı’nın tabanca ve el bombalarını nereden bulduğuyla ilgili de soruşturma başlattı.

Esat Taştekin/DHA