Yaşam "El Yazısı" filminin bir parçası olmak ister misiniz?

"El Yazısı" filminin bir parçası olmak ister misiniz?

Paylaş
"El Yazısı" filminin bir parçası olmak ister misiniz?

45. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Senaryo Geliştirme Ödülü alarak serüvenine başlayan El Yazısı adlı sinema filmi projesi sonunda hayata geçiyor

Mütevazı bir Anadolu kasabasında mutluluğun peşinden koşan insanların hikayesinin anlatılacağı El Yazısı filminin çekimleri Bolu’nun tarihi Göynük kasabasında gerçekleştirilecek. Ay sonunda çekimlerine başlanması planlanan filmin yönetmenliğini, aynı zamanda filmin senaryo yazarı da olan ve bundan önce çektiği kısa filmlerle tanınan Ali Vatansever gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

Başrollerinde Wilma Elles, Sarp Akkaya, Sercan Badur, Salih Kalyon, Kenan Bal, Baran Akbulut ve Cengiz Bozkurt gibi televizyon dizilerinden aşina olduğumuz oyuncuların yer aldığı proje için sinemaseverlere filmin yapımcısı olma, filmde oyuncu olarak yer alma ve özel ayrıcalıklara sahip olma şansı sunuluyor.

Film ekibi, yurtdışında birçok farklı sinema projesi için uygulanan Crowdsourcing yöntemi ile herkesi El Yazısı ailesine katılmaya davet ediyor.

İster sadece www.elyazisifilm.com sitesini ziyaret edip projeyi Facebook, Twitter gibi sosyal iletişim ağlarında paylaşarak destek olabilir; isterseniz de filmin finansmanına bizzat katılıp, 10 dolardan başlayan miktarlarla projenin bir parçası olup, özel hediyeler kazanabilirsiniz. 50, 100, 250, 1000 ve 5000 dolar gibi değişik düzeylerde katkıda bulunanlar filmin jeneriğinde isme özel teşekkür, set ziyareti, oyuncu ve yapımcı olma fırsatını yakalayacaklar.

Haberin Devamı

Kampanya hakkında bilgi almak ve El Yazısı ailesine katılmak için filmin resmi sitesi www.elyazisifilm.com adresini ziyaret etmeniz yeterli!