Spor Elano Brezilya'ya gitti

Elano Brezilya'ya gitti

Paylaş
Elano Brezilya'ya gitti

Galatasaray'da bir süredir fazla forma şansı bulamayan Elano'nun, ailevi nedenlerden dolayı ülkesine gittiği açıklandı

Galatasaray, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı sonrasında Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla hafta sonundaki Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Teknik direktör Frank Rijkaard yönetiminde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmana, ailevi nedenlerden dolayı teknik heyetten izin alarak ülkesine giden Elano’nun katılmadığı bildirildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında 45 dakika ve üzerinde süre alan oyuncuların yenileme çalışması yaptığı antrenmanın 1.5 saat sürdüğü kaydedilirken, maçta yer almayan ve az süre sahada kalan oyuncuların ise pozisyon, orta ve şut çalışması ardından dar alanda çift kale maç yaptıkları ifade edildi.

BAROS, KARDEMİR KARABÜKSPOR MAÇINDA YOK

Galatasaray’da, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında sakatlanan Baros’un Kardemir Karabükspor maçında forma giyemeyeceği açıklandı.

Maçı yarıda bırakmak zorunda kalan Milan Baros’un tedavisine başlandığı bildirilirken, Baros’un sol ayak arka adalesinde birinci derecede yırtık olduğu kaydedildi.

Öte yandan, sakatlıkları bulunan Hakan, Sabri ve Çağlar’ın kondisyoner Fatih Yıldız yönetiminde çalışmalarına devam ettiği, Arda’nın da bugün aynı ekiple birlikte çalışmalara başladığı dile getirildi.

Galatasaray, Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarına yarın akşam saat 18.00’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek.

Haberin Devamı