Spor Elano da sakatlar kervanına katıldı

Elano da sakatlar kervanına katıldı

Paylaş
Elano da sakatlar kervanına katıldı

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Elano'nun sol ayak bileğinde kısmi yırtık ve zorlama tespit edilirken, yoğun bir tedavi programı uygulanıyor

Galatasaray, Kasımpaşa maçı hazırlıklarını Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Jupp Derwall antrenman sahasında basına ve taraftara kapalı olarak yapılan antrenman, Frank Rijkaard, Johan Neeskens, Nezih Ali Boloğlu, Albert Roca ve Carlos Cuadrat yönetiminde, saat 10.30'da, ısınma ve açma germe çalışmalarıyla başladı.

Dün gece oynanan karşılaşmada ilk onbirde görev verilen oyuncular sahada rejenerasyon çalışmalarının ardından sağlık merkezinde terapi seanslarıyla maç ertesi programlarını tamamladılar.

Diğer oyuncularla antrenmanın ana bölümünde teknik çalışmalar yapıldı. Soğuma ve açma germe çalışmalarıyla tamamlanan antrenmanın ardından oyuncular öğle yemeği için merkez binaya geçtiler.

ELANO'NUN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Maçta bir pozisyonda aldığı darbeye bağlı olarak ayak bileğinin burkulması sonucu maçı tamamlayamayan ve tedavisine soyunma odasında başlanan Elano Blumer bugün ayrıntılı bir kontrolden geçirildi. Sol bileğinde kısmi yırtık ve zorlanma tespit edilen Elano'nun tedavisine devam edilecek.

HAKAN BALTA'NIN KALÇA KASINDA ZORLAMA

Karşılaşmanın ilk devresinde bir pozisyonunda kalça derin kaslarında zorlanma meydana gelen ancak karşılaşmayı tamamlayan Hakan Balta'nın bu sabah yapılan ayrıntılı kontrollerinde orta-ileri derece zorlanma tespit edildi.

Hakan'ın dün gece soyunma odasında başlanan tedavisine devam edilecek. Dizindeki şikâyetleri devam eden Uğur Uçar tedavisinden sonra dinlendirildi.

Milan Baros salonda ve sahada takımdan ayrı olarak çalıştırıldı. Harry Kewell ve Gökhan Zan da tedavilerin ardından salonda ve sahada takımdan ayrı olarak çalıştırıldılar.

2

Haberin Devamı