Spor Elano: Galibiyeti kaçırdık

Elano: Galibiyeti kaçırdık

Paylaş
Elano: Galibiyeti kaçırdık

Süper Lig'de Fenerbahçe ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Galatasaray'ın Brezilyalısı Elano, galibiyeti hak edecek bir mücadele sergilediklerini söyledi

Brezilyalı futbolcu, maçtan sonra yaptığı açıklamada, iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Burada bir galibiyeti hak ettik. Galibiyeti kaçırdığımızı düşünüyorum. İyi mücadele ettik, birçok pozisyona girdik ama ne yazık ki değerlendiremedik" dedi.

Sarı-kırmızılı takıma geldiğinden beri bazı sıkıntılar yaşadığını anlatan Elano, "Sabırlı olmak lazım. Geldiğim günden beri bazı maçlarda oynadım, bazı maçlarda oynayamadım.

Belirli bölümlerde ailevi problemler yaşadım. Tabii ki kariyerimden dolayı benden beklentilerin çok büyük olması normal. Bundan önceki hocamız Rijkaard ile aram gayet iyiydi. Çok önemli, çok iyi bir insandı. Şimdi yeni bir hocamız var ve forma şansı buldum. Bundan sonra da devam edeceğiz" diye konuştu.

Elano, Galatasaray’da son günlerle yaşanan değişiklikle ilgili bir soru üzerine, şunu söyledi: "Bu tip değişikler futbolun içinde olan şeyler. Benim yorum yapabileceğim bir şey değil.

Başkanın yorum yapabileceği bir şey, biz de saygı duyuyoruz. Çok önemli bir hoca ile çalıştık ama şu an gelen hoca da futbol kariyerine baktığımızda çok önemli bir isim. Bu tip değişiklikler bazen pozitif, bazen de negatif olabilir. Ama bugünkü performansa baktığımızda pozitif görünüyor" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı