Spor Elano satılır Arda asla

Elano satılır Arda asla

Paylaş
Elano satılır Arda asla

Galatasaray Başkanı Adnan Polat gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, İDO’nun daveti üzerine Haliç Tersanesi’ni ziyaretinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

Satılacağı yönünde spekülasyon yapılan Elano konusunda Polat şöyle konuştu: “Elano şu anda Galatasaray’ın futbolcusu. Kendisi Dünya Kupası’nda çok iyi bir başlangıç yaptı. Fakat kötü bir sakatlık geçirdi. Kasıtlı bir faulle Dünya Kupası’nda devre dışı kaldı. Halbuki iki maçında 2 gol atmış, 1 asist yapmıştı. Zaten Elano milli takımdan çıktıktan sonra milli takım da etkilendi. Şu anda tedavisi sürüyor. Satılacak futbolcumuz yok. Ama dünyada satılmayacak futbolcu da yok.” Polat bir gazetecinin, Arda’nın satılıp satılmayacağı yönündeki sorusuna ise “Arda kesinlikle satılmaz. Bunu söylemekten bıktım. Arda Galatasaray’dan bir yere gitmiyor” karşılığını verdi.

Sarı-Kırmızılı kulübün Başkanı ihtiyaçları olan en az 1-2 futbolcu bulunduğunu ve onları almak istediklerini belirterek “Düşündüğümüz şartlar olursa transfer yaparız. Bir saat içinde de olabilir, bir hafta sonra da olmayabilir” dedi.

Haberin Devamı

Süper Lig’in hayırlı olmasını dileyen Polat, “Kavgasız, gürültüsüz, küfürsüz bir lig olmasını diliyorum. Hakemlerimizin özellikle cesurca kuralları uyguladığı bir lig olsun istiyorum. Futbol sert bir oyun. Topa sertliğe ’evet’ ama futbolcuya sertliğe müsamaha gösterilmemesini diliyorum. Taraftarların bol katılımlı bir lig olmasına katkıda bulunmasını diliyorum. Galatasaray’ın şampiyon olmasını diliyorum” diye konuştu.