Spor Elano ve Cana rahatsız

Elano ve Cana rahatsız

Paylaş
Elano ve Cana rahatsız

Galatasaray ligde 3 maç üst üste kazanarak bir rahat nefes alırken, Elano ve Lorik Cana yedek kulübesinde oturmanın rahatsızlığını yaşıyor

Brezilyalı futbolcu Elano'nun, 50 bine yakın sarı-kırmızılı taraftarın izlediği Bucaspor maçında yedek oturmaktan son derece rahatsız olduğu ortaya çıktı.

Maç boyu yedek kulübesinde mutsuz bir şekilde oturan ve hiç kimse ile konuşmayan Elano'nun İzmir'den döndükten sonra da teknik direktör Frank Rijkaard'ın yüzüne bile bakmadığı öğrenildi.


Dünya Kupası'nda Brezilya Milli Takımı'nın banko oyuncularından olan Elano, yakın dostları ile yaptığı sohbette, Rijkaard'ın kendisine bugüne kadar sadece bir devre şans vermesinden dolayı sıkıntı yaşadığını ilettiği öğrenildi.

Bu arada Elano gibi bir başka yabancı Lorik Cana'nın da Hollandalı teknik adamın kendisine şans vermemesinden yakındığı ortaya çıktı.

Bu iki futbolcunun Rijkaard'ın kendilerine takındığı soğuk tutumdan son derece rahatsız oldukları ve bulundukları her ortamda bu durumdan rahatsızlıklarını dile getirdikleri öğrenildi.

KADİR ÇETİNÇALI/İSTANBUL (DHA)

Haberin Devamı