Spor Elano'ya ağır ceza

Elano'ya ağır ceza

Paylaş
Elano'ya ağır ceza

Galatasaray yönetimi, ailevi sorunlarını gerekçe göstererek gittiği ülkesinden söz verdiği zamanda dönmeyen Brezilyalı futbolcuya acımadı

Brezilya ziyareti Elano Blumer'e çok pahalıya patladı. Galatasaray yönetimi, geçtiğimiz hafta başında ailevi problemlerini ileri sürerek bir haftalığına ülkesine giden, ancak zamanında dönmeyerek dün gece İstanbul’a gelen Elano'ya ağır fatura çıkardı.

Başkan Adnan Polat ve Teknik Direktör Frank Rijkaard'dan özel izin alırken, pazartesi günü İstanbul'a döneceğini bildiren yıldız futbolcu sözünü tutmadı.

Pazartesi akşamı yapılan ve dün sabah gerçekleştirilen antrenmanları kaçırarak, yönetimin büyük tepkisini çeken sambacıya tam 75 bin euro (yaklaşık 150 bin TL) ceza verildiği öğrenildi.

Sarı-kırmızılı yönetimin, Elano'ya verilen 75 bin euroluk cezayı, önceki hatalarını göz önünde bulundurarak yüksek tuttuğu kaydedildi.

2010 Dünya Kupası sırasında ayak bileğinden sakatlanan ve kendisine verilen özel izni bitirdikten günler sonra İstanbul'a dönen Brezilyalı futbolcu, yönetimin büyük tepkisini çekmişti.

Yaklaşık 2 ay futbola ara veren Elano'nun üstelik sakat olarak Florya'ya gelmesi teknik heyet ve yönetimi öfkelendirmişti. Bu davranışı yüzünden para cezası verilmeyen yıldız oyuncu ikinci hatayı yapınca ağır yaptırımdan kaçamadı

Haberin Devamı