Spor Elano'ya karşılık Diego

Elano'ya karşılık Diego

Paylaş
Elano'ya karşılık Diego

Sarı kırmızılı kulübün Başkanı Adnan Polat, transferdeki sessizliğe çok büyük bir transferle son vermenin planlarını yapıyor

Galatasaray'ın, Elano'yu isteyen Juventus'a kontra bir teklif yaptığı öğrenildi. Başkan Adnan Polat ve sportif direktör Adnan Sezgin ünlü İtalyan kulübüne Elano-Diego takası önerdi.

Haberin Devamı

Werder Bremen'de çok parlak 2 sezon geçirdikten sonra Juventus'a transfer olan, ancak İtalya'da beklentileri bir türlü karşılayamayan ve Torino Kulübü'nün gözden çıkardığı Diego Ribas da Cunha'nın, sarı kırmızılı formayı giymesi önümüzdeki günlerde sürecek olan transfer pazarlığı sonrasında belli olacak.

Başkan Adnan Polat'ın, sezonun ikinci yarısını Türk Telekom Arena'da oynayacak takımına önemli bir yıldız kazandırmak için İtalyan Kulübü'ne yaptığı teklifte şartları zorlayacağı öğrenildi.

Juventus'un Elano'nun transferine çok sıcak bakmasına karşın Sarı-kırmızılı kulübün Diego ile takas teklifine olumlu yanıt vermediği öğrenildi. Ancak Sarı-kırmızılı yönetim Diego'ya karşılık Elano ve 4 milyon Euro teklif ederek, bu transferde Juventus'un kapısını bir kez daha çalacak.

Haberin Devamı