Türkiye (Son Dakika) Elazığ'da damat cinayeti: 2 ölü, 2 yaralı

Elazığ'da damat cinayeti: 2 ölü, 2 yaralı

Paylaş
Elazığ'da damat cinayeti: 2 ölü, 2 yaralı

Yeni doğmuş bebeğinin kaldırıldığı hastanede, kayınvalidesi ve kayınbiraderini öldürüp eşi ile bir kişi yaralayan zanlı adliyeye sevk edildi

Elazığ Eğitim ve Araştırma Kampüsü Doğum Çocuk Hastanesi binasında bulunan Kulak Burun Boğaz servisinde meydana gelen olayda, Tuğba G.’nin 7 günlük bebeği ateşlenince, annesi Zeynep Demir ve kardeşi Faruk Demir’le hastaneye geldi.

Tuğba G.’nin eşi Ümit G. (32) ise geldiği hastanede kayınbiraderi Faruk’u ve kayınvalidesi Zeynep Demir ile eşi ve bir kişiyi silahla vurdu. Olayda Zeynep Demir ve oğlu Faruk Demir yaşamını yitirdi.



OLAYIN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından, şehir dışına kaçmaya çalışırken yakalanan damat Ümit G. yakalanmıştı. Mahkemeye çıkartılan şüpheli tutuklanırken, cinayetin saniye saniye görüntüsü ortaya çıktı.




KAYINBİRADERİNİ İKİNCİ KEZ VURDU

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde zanlı damat Ümt. G., hastaneye gelir gelmez silahını çekiyor. Bu sırada kayınbirader Faruk Demir, Ümit G.'nin önüne çıkıyor ve ellerini kaldırıyor.

Kısa bir konuşmanın hemen ardından zanlı, kayınbiraderini vuruyor ve arkasında bulunan kayın validesine yaklaşarak onu da vuruyor. Daha sonra odaya giren zanlı karısını da vurduktan sonra koridorlardan çıkarken yere düşen kayınbiraderini ikinci kez vurarak önüne geçen güvenlikçiye silahını doğrultup kaçıyor.

Haberin Devamı