Gündem Elazığ'da kaza: 1 ölü, 7 yaralı

Elazığ'da kaza: 1 ölü, 7 yaralı

Paylaş
Elazığ'da kaza: 1 ölü, 7 yaralı

Elazığ-Bingöl karayolu üzerindeki Gülüşkür Köprüsü'nde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Elazığ istikametine giden Savaş Akkaya’nın kullandığı 15 KD 404 plakalı otomobil, Elazığ-Bingöl karayolunun 52. kilometresindeki Gülüşkür Köprüsü üzerinde yağışlı nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu köprü bariyerlerine çarptı.

Haberin Devamı

Bu esnada aynı istikametten gelen Cem Tünel yönetimindeki 19 TK 039 plakalı otomobil de bu araca çarpmamak için şerit değiştirdiği sırada karşı yönden gelen İbrahim Tayhava’nın kullandığı 62 AH 549 plakalı otomobile, daha sonra da İdris Çalışkan idaresindeki 23 P 1213 plakalı otomobil ve Volkan Tanrıverdi’nin kullandığı 23 S 0207 plakalı minibüse çarptı.

Kazada yaralanan 62 AH 549 plakalı otomobilde bulunan Hediye Turhal (49) yaralı olarak kaldırıldığı Kovancılar Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Yaralanan sürücüler Tayhava, Akkaya, Çalışkan, Tanrıverdi, Tünel ile Haydar Tekin ve Tekin Yeşiltepe, Kovancılar Devlet Hastanesi ile Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Yaralılardan Yeşiltepe’nin hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Haberin Devamı