Spor Elazığspor Kulübü'nün kongresi yine ertelendi

Elazığspor Kulübü'nün kongresi yine ertelendi

Paylaş
Elazığspor Kulübü'nün kongresi yine ertelendi

Elazığspor Kulübü'nün olağanüstü kongresi ikinci kez ertelendi.

Kulübün bugün gerçekleştirilmesi planlanan olağanüstü genel kurulu, toplantı yeter sayısının sağlanamaması nedeniyle yapılamadı. Genel kurul için Elazığ Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’ne gelen Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, kulübün bu durumlara düşmesini üzüntüyle karşıladıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Mevcut durumun pek iç açıcı olmadığını belirten Öztürk, böyle devam etmesi halinde kulübün kayyuma kalma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu, böyle bir durumda kulübün zarar göreceğini ifade etti.

Öztürk, şunları kaydetti:
"Mali kongrede olağanüstü genel kurul kararı aldık. Neden aldık? Takımın transfer yapabilmesi, kamplarını gerçekleştirebilmesi için ciddi bir zaman kazandırma adına hemen o gün o kararı vermiştik ama yaşanan bu gelişmeler hepimizi üzdü. En kısa sürede tekrar genel kurul kararı alacağız. İnşallah, Elazığsporumuza iş dünyasından ve spor camiasından değerli insanlarımız sahip çıkar ve bu işi hep birlikte üstlenir ve sahiplenirler. Kendi adıma üzülüyorum, harbi harbi yoruldum. Bu şehirde bazıları bizi yordu, Allah herkesi ıslah etsin ve takımımızın önünü açsın inşallah."

Haberin Devamı

Elazığspor Kulübü’nün 4 Haziran’da yapılan mali kongresinde olağanüstü genel kurul kararı alınmıştı. Kulübün 20 Haziran’da yapılması planlanan olağanüstü kongresi, yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle 28 Haziran’a ertelenmişti.

AA