Spor Elazığspor'da Ümit Özat dönemi

Elazığspor'da Ümit Özat dönemi

Paylaş
Elazığspor'da Ümit Özat dönemi

PTT 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'da, teknik direktörlük görevine getirilen Ümit Özat için imza töreni düzenlendi.

Elazığspor tesislerinde gerçekleştirilen törende konuşan Özat, hayatı boyunca sorumluluk almaktan hiç kaçmadığını ve gelirken "kadroda kim var?" diye sormadığını dile getirdi.
İnsanların evlenirken güldüğünü fakat ayrılırken gülmediğini söyleyen Özat, şunları kaydetti:

"Kavgacı dediğimiz Ümit Özat, Manisaspor’dan 1 lira bile almadan helalleşerek ayrıldı. Ankaragücü’nden 3,5 yıllık alacağını bırakarak bir lira bile çalışmadığı günün parasını almadan ayrıldı. Haklı olduğum yerde hakkımı sonuna kadar ararım ama bir şey yapıyorsam o kent için, o camia için yapıyorum. Bu zor zamanda da kulüp olarak hep beraber bu taşın altına elimizi koymaya geldik. İnşallah Allah bizleri mahcup etmez."

Takımda yaklaşık 15 oyuncuya ihtiyaçları olduğunu belirten Özat, kimsenin hayal kurmamasını ve beklenti içerisine girmemesi gerektiğini kaydetti. Geçen yılki Elazığspor ile bu yılki Elazığspor arasında siyah ve beyaz kadar fark olduğunu ifade eden Özat, şöyle devam etti:

"Ben şunu çok net söylüyorum, şampiyonluk sözü veremem. Benim hep bir hedefim var, bu hedefim, benim takımım çatır çatır mücadele edecek, taş gibi mücadele edecek. Aklımızdaki mevcut oyuncuları aldıktan sonra eğer devre arasında biz play-off’ları görürsek ondan sonrasının su gibi akacağını düşünüyorum."

Özat, Elazığspor’u temelleri sağlam bir takım haline getirmek için elinden geleni yapacağını kaydetti. Elazığspor Kulübü Müdürü Ali Topal ve Sportif Direktör Mehmet Kaplan’ın da katıldığı imza töreninde Özat ve ekibi 1 yıllık sözleşmeye imza attı.

AA

Haberin Devamı