Magazin Elbisesi Nez'e zor anlar yaşattı

Elbisesi Nez'e zor anlar yaşattı

Paylaş
Elbisesi Nez'e zor anlar yaşattı

Azerbaycanlı işadamı Mubariz Masimova'ya ait, Türkiye'de 41 kentte yayın yapan Pal Station Radyo'nun 2'nci yılı Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde düzenlenen geceyle kutlandı

Gecede sahne alan şarkıcı Nez, dekolte kıyafeti ve kıvrak dansıyla nefes kesti. Nez, dans sırasında dekoltesinin düşmeye başlamasıyla zor anlar yaşadı.
Azeri işadamı Mubariz Masimov’a ait Palmali Şirketler Grubu bünyesinde, Türkiye’de 41 kentte, FM 106.0 frekansından yabancı müzik yayını yapan Pal Station Radyo 2'nci yılını kutladı.

Bodrum’un Yalıkavak Beldesi’ndeki Palma Life Resort Otel’de yapılan geceye Pal Station Genel Müdürü Fidan Guleyena, program direktörü Kaan Gökmen ve yaklaşık 60 radyo çalışanı katıldı. Gecede sahne alan Nez, kıvrak dansları ve söylediği Türkçe, İngilizce şarkılarla radyocuları coşturdu. Nez, ara verip kıyafet değiştirdikten sonra konsere devam etti.

BEŞİKTAŞ ASBAŞKANI AYKAÇ DA KATILDI

Radyocuların eğlencesine gecenin ilerleyen saatlerinde Beşiktaş Kulübü As Başkanı Alaattin Aykaç da katıldı. Aykaç, renkli görüntülere sahne olan gecede ikinci yıldönümü pastasını Müdür Güleyana ve genç radyocularla birlikte kesti. Aykaç’ın patlattığı şampanyayla radyocular sırılsıklam oldu.

Pal Station Genel Müdürü Fidan Guleyana yaptığı konuşmada şunları söyledi: “İki yılda Türkiye’de hızla yayılan Pal Station sayesinde hit müziklerle gençlerin ve orta yaşlıların sevgisini kazandık. Pal Station’un müzikseverler arasında kısa zamanda tutku haline gelmesi bizleri mutlu etti.

2011 yılında yatırımlara devam edip ulusal bir televizyon müzik kanalı kuracağız. Çok farklı ve muhteşem sürprizler bu müzik kanalında devam edecek.”

Yaşar ANTER/BODRUM (Muğla), (DHA)

Haberin Devamı