Türkiye (Son Dakika) Elbistan'da kanlı cinnet: Bir aile yok oldu

Elbistan'da kanlı cinnet: Bir aile yok oldu

Paylaş
Elbistan'da kanlı cinnet: Bir aile yok oldu

Kahramanmaraş Elbistan'da, kavga sesleri gelen eve giren ekipler, anne, baba ve 5 yaşındaki kızlarını öldürülmüş halde buldu. Babanın cinnet getirip kızını ve eşini öldürdükten sonra intihar ettiği ihtimali üzerinde duruluyor

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde kavga sesleri gelen bir eve giren polis ekipleri, anne, baba ve 5 yaşındaki kızlarını öldürülmüş halde buldu. Alınan bilgiye göre, belediyede işçi olarak çalışan Mustafa Özcan’ın Pınarbaşı Mahallesi Güvenlik Caddesi’ndeki evinde kavga sesleri duyan komşuları durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, eve girdiklerinde Mustafa Özcan, eşi Mehtap ile 5 yaşındaki kızları Yeliz’i bıçakla öldürülmüş vaziyette buldu. Cinnet getirdiğinden şüphelenilen babanın eşini ve kızını öldürdükten sonra intihar ettiği öne sürülürken, evin çevresinde güvenlik önlemleri alan ekipler, olayın aydınlanması için çalışma başlattı.

Olay yerine gelen ailenin yakınları ise sinir krizi geçirdi. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki cesetler üzerinde yapacağı incelemesinin ardından cesetlerin Malatya Adli Tıp Kurumuna gönderileceği belirtildi.

AA

Haberin Devamı