Şirin Sever Elçin Sangu reklamdan kazanıyor tabloya yatırıyor
HABERİ PAYLAŞ

Elçin Sangu reklamdan kazanıyor tabloya yatırıyor

Haberin Devamı

Resme merak saran ünlüler giderek artıyor. Para kazanan genç oyuncular, eski moda yatırımı bıraktı; gayrimenkulden çok tablo alıyorlar artık! Bu trend Cem Yılmaz’la başladı... Onun iyi bir koleksiyoner olduğu herkesin malumu. Şimdi en büyük rakibi Şahan Gökbakar da tablolara para harcıyor.



Bir açık artırmadan 120 bin TL’ye tablo satın aldığı haberleri basına yansımıştı zaten. Şimdi genç oyuncular da bu trendi benimsemiş görünüyor... ‘Kiralık Aşk’ dizisinin sevilen yıldızı Elçin Sangu da onlardan. Dizi sayesinde şöhreti yakaladı, reklamcıların da gözdesi oldu. Reklamlardan kazandığı parayı ise tablolara yatırıyor. Tercihi modern sanat.

ŞİMDİLİK ALTI TABLO

Elidor reklamından 1 milyon TL, Boyner reklamından dört ayrı reklam filmi için 2 milyon TL kazanan Elçin Sangu, Emre Yusufi’nin tablolarına merak sarmış durumda. Bugüne kadar 6 tablo edinen oyuncu, Emre Yusufi’den de 700 bin TL’ye 2 adet tablo almış.



Dijital art yapan Emre Yusufi; Cem Yılmaz ve Ferzan Özpetek’in beğendiği isimlerden biri. Elçin Sangu, reklam filmlerinde oynadıkça koleksiyonunu da genişletecek gibi görünüyor.

Duydum,gördüm,yazdım...

■ Pınar Aylin’e rastladım. Çeşme’ye yerleşip müzikle arasına mesafe koymuş ama boş durmamış; içinde aşk hikayesi de olan kişisel gelişim kitabı yazmış. Yakında çıkıyor.

■ Meryem Uzerli’nin ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinde oynayıp oynamayacağı belirsizdi. Geçen hafta rolle ilgili bilgiler kendisine ulaştırılmış, Meryem rolü beğenmiş. Şimdi detaylar konuşuluyor. Net haberi önümüzdeki hafta alırız!

■ Zeynep Ilıcalı, Acun Ilıcalı’dan boşandıktan sonra Etiler’deki dekorasyon mağazası Thanx Co’yu kapatmış, daha uygun kira vereceği bir mekan arıyormuş... E, devir ekonomi devri!

■ Ferhan Şensoy’un yeni oyunu ‘Hayrola Karyola’yı izleyecektim, oyun iptal oldu! Gürgen Öz ve Ece Özdikici’nin oynadığı komedi, bir kez sahnelendi ama prodüksüyon ve bütçesel sıkıntılar yüzünden kaldırıldı. Yazık oldu.

■ Türk’ün uzayla imtihanı her zaman komiktir. İşte bu yüzden BKM bir uzaylı filmi çekti. Sessiz sedasız çekilen filmin birkaç sahnesini izledim, hazır olun çok güleceksiniz. Büşra Pekin, Çağlar Çorumlu başrolde, film ilkbaharda vizyonda.

Sahnede çırılçıplak Enis Arıkan!

Okuduğuma göre Halit Ergenç, Ferzan Özpetek’in romanından uyarlanan ‘İstanbul Kırmızısı’ filmindeki bir sahnede çırılçıplak oynamayı istememiş, dublör kullanmış. Haber doğruysa, Enis Arıkan’ı tebrik etmek lazım! Ne alaka derseniz…



Kendisi Ezgi Mola ile başrolde oynadığı ‘10 11 12’ isimli yeni oyununda çırılçıplak kalıyor. Oyunu daha önce yazmıştım… Enis Arıkan bir rezidansta oturuyor, karşı komşusu Ezgi Mola kapısını çalıyor, o da önüne sadece bir yastık tutarak çırılçıplak şekilde kapıyı açıyor. İlk anda çok şaşırdık ama şaşkınlık geçer geçmez de kahkahayı bastık.

Üstelik Enis’in annesi de oğlunu izliyordu, o da çok güldü. Gerilim ve komedi karışımı, çok şeker bir oyun ‘10 11 12’. Enis Arıkan’ı cesaretinden ötürü kutlamak isterim. Zira gerçek seyircinin önünde rolü ne gerektiriyorsa, çekinmeden yapmış.

Böyle ‘Görümce’ düşman başına!

Hiç görümcem olmadı ama her ailede yaka silke silke bir görümce hikayesi anlatılır. (İstisnalar kaideyi bozmaz, hemen kızmayın!) İşte Gupse Özay da bu damarı yakalamış, geleneksel görümce zulmünü en matrak haliyle hikayeleştirmiş.



Dün vizyona giren ‘Görümce’ işte o evlerden ırak görümce hikayelerinden birini anlatıyor. Abartarak ve karikatürize ederek tabii! Stil ikonu gibi görümce olan Yeliz (Gupse Özay), biricik kardeşi Ahmet’i (Buğra Gülsoy) kimseyle paylaşamıyor ve bugüne kadar her sevgilisinden ayırmayı başarıyor. Bu kez de Deniz’den (Eda Ece) ayırmaya ant içiyor.

Yaptıklarına da kahkahalarla güldürüyor. Film, komik sahnelerle dolu. Demet Akbağ’ın ‘Falcıların Feriştah’ı olarak ortaya çıkması ise filmin en bombastik anı! Hava da, hayat da epey iç karartıcı; biraz gülmek için mola verin bence.

İstanbul şube üçüncü sırada!

Beyoğlu’ndaki Grand Pera’da yer alan Madame Tussauds açıldı; gittim, gördüm, beğendim. Sadece balmumu heykel müzesi değil, burası bir eğlence merkezi olarak tasarlanmış...


(Beren Saat'in balmumu heykeli... Üstte)

Mazhar Fuat Özkan üçlüsünün arkasına geçip bateri ve gitar çalabiliyor, boks eldivenleri takıp Muhammad Ali ile poz verebiliyor, Arda Turan ve pek çok ünlü futbolcunun yanında dijital ekrana gol atabiliyorsunuz. Madame Tussauds İstanbul, dünyadaki 21’inci merkez.

Ama öğrendim ki, İstanbul şubesinin Instagram hesabı; müze bir hafta önce açılmasına rağmen Londra ve Berlin’den sonra üçüncü sırada.

Bunun nedeni de Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un Arap hayranlarıymış! Bizim sosyal medya merakının da bu yükselişte payı var tabii. Bu arada müzenin en iyi heykeli Beren Saat. Kaşları, gülümsemesi birebir. Hatta kendi elbisesini de vererek markasına gerekli özeni göstermiş.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder