Kültür - Sanat Elçin Sangu ve Barış Arduç'un oynadığı Mutluluk Zamanı sinemalarda!
Paylaş
Elçin Sangu ve Barış Arduç'un oynadığı Mutluluk Zamanı sinemalarda!

Başrollerini Barış Arduç, Elçin Sangu ve Cengiz Bozkurt'un paylaştığı, merakla beklenen romantik komedi Mutluluk Zamanı bugün başlıyor

Yapımını NuLook'un, yapımcılığını Muzaffer Yıldırım'ın üstlendiği Mutluluk Zamanı, bugün seyircisiyle buluşuyor. Yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez'in oturduğu romantik komedinin senaryosu ise oyuncu Buğra Gülsoy ile Ali Erkan Ersezer'in imzasını taşıyor. Çekimleri Heybeliada'da yapılan Mutluluk Zamanı, romantik bir aşk hikayesini perdeye taşıyacak.


MERT İLE ADA'NIN HİKAYESİ


Mutluluk Zamanı, kusursuz bir hayata sahip olan Mert ve heykeltıraş Ada'nın sürpriz bir şekilde yollarının kesişmesiyle başlayan aşklarını konu alıyor. Mert yalnızca Ada'nın değil, onun abisi Tarık'ın da hayatını değiştiriyor. Filmde Mert'i Barış Arduç, Ada'yı Elçin Sangu, Ada'nın abisi Tarık'ı da Cengiz Bozkurt canlandırıyor.


CENGİZ BOZKURT YİNE ÇOK GÜLDÜRECEK


Rol aldığı projelerde canlandırdığı rollerle seyirciyi güldüren Cengiz Bozkurt, Mutluluk Zamanı filminde hayat verdiği Tarık karakteriyle de sinema salonlarını kahkaya boğacak. Hayatı boyunca ne aşk hayatında ne de iş yaşamında başarılı olan, hep kaybeden tarafta buluna Tarık'ın başına gelenler, seyirciye çok keyifli dakikalar yaşatacak.




Gupze Özay: Onları ben de yakıştırıyorum


OFF-ROAD HEYECANI

Mutluluğun kusursuz bir hayattan geçtiğine inanan Mert ve aşka mesafeli olan heykeltıraş Ada'nın hikayesini konu alan film için Barış Arduç ve Elçin Sangu off-road pistine de çıktı. Off-road pilotu Mert'in, Ada'yla ilk buluşmasının sürprizi olan yarış sahneleri, filmin en heyecanlı dakikaları arasında yer alıyor. Çekimleri İstanbul-Kemerburgaz'daki Çiftalan parkurunda gerçekleştirilen nefes kesici sahnelerde Ada, Mert'e co-pilot'luk yapıyor. Off-road yarış formatının bire-bir yansıtıldığı sahne için özel eğitim alan Barış Arduç, çekimlerde off-road aracı da kendisi kullandı.



Elçin Sangu ve Barış Arduç'un öpüşme sahnesi sosyal medyayı salladı


SÜRAT TEKNESİ KULLANDI


Çekimleri yaz aylarında gerçekleştirilen filmde Barış Arduç sürat teknesinin direksiyonuna geçti. Tekne sahnelerinin çekimleri ise alınan özel izinle helikopterle yapıldı.



SEDEF AVCI MUTLULUK ZAMANI'NDA


Mutluluk Zamanı'nın çekimleri sırasında seti ziyaret eden Sedef Avcı, kendisini bir anda kamera karşısında buldu.


MUHTEŞEM İKİLİDEN MUHTEŞEM DÜET

Elçin Sangu ve Barış Arduç Mutluluk Zamanı için mikrofon başına geçti, söz-müziği Bülent Ortaçgil'e ait 'Bu Su Hiç Durmaz' şarkısını seslendirdi.


Elçin Sangu ve Barış Arduç film için düet yaptı

Haberin Devamı