Ekonomi Elektrikli Vosvos geliyor!

Elektrikli Vosvos geliyor!

Paylaş
Elektrikli Vosvos geliyor!

Volkswagen firmasının en sevilen otomobillerinden olan Beetle, geleceğe adım atmaya hazırlanıyor. Tabii ki VW’deki mühendislerin de yardımlarıyla birlikte

2030 yılı itibarıyla elektrikli araç üretimi için yaklaşık 25 milyar dolar harcamayı planlayan Volkswagen, efsane otomobil serisi Beetle’ı da unutmuyor.

Mashable’da yer alan bilgilere göre firma, ünlü Beetle serisi otomobillerini bir adım daha ileriye taşıyarak elektrikli hale getirmek üzere. Yani bundan birkaç sene sonrasında fosil yakıtlar yerine elektrik enerjisiyle çalışan bir tosbağanız olabilir. Hele rengi de taksi sarısı ise, sizden mutlusu olmaz!

FİKİR ALIŞVERİŞİ YAPIYORLAR


Volkswagen Başkanı Herbert Diess, şu an bu konu üzerine görüşmelerde bulunduklarını, fikir alışverişleri yaptıklarını doğruladı. Diess, yapılacak elektrikli otomobilin mevcut otomobillere kıyasla çok daha iyi ve gelişmiş olabileceğini dile getiriyor. Ek olarak Diess, birçok Volkswagen kullanıcısının da gerek mektuplar gerekse de e,mail’ler göndererek elektrikli otomobiller üzerine çalışmaların yapılmasını istediklerini söylüyor.

Predator 2’de Arnold olacaktı, hatta İkinci Dünya Savaşı’nda geçebilirdi

Haberin Devamı