Türkiye (Son Dakika) Elektronik uzmanı tacizci böyle yakalandı

Elektronik uzmanı tacizci böyle yakalandı

Paylaş
Elektronik uzmanı tacizci böyle yakalandı

Kız arkadaşıyla metro istasyonunda bekleyen genç yanlarına elinde poşetle yaklaşan adamdan şüphelendi. Şüphesinde haklı çıktı. Çünkü o adamın elindeki poşette gizli kamera sistemi vardı ve kadınların etek altı görüntülerini çekiyordu

İstanbul'da metro ve metrobüs istasyonlarında etek giyen kadınların etek altı görüntülerini çeken tacizci, dikkatli bir genç tarafından yakalandı. Poşet içerisine monte edilmiş kamera sisteminde tacizcinin yakalanma anının görüntüleri de var.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer30264","30264","201504","30264-297670.jpg","1", "0","İstanbul sapığı böyle yakalandı");

Show Haber'de yayınlanan görüntülerde İstanbul'da metro ve metrobüs duraklarında kadınların mahrem görüntülerini çeken adam, bir gencin dikkati sayesinde yakalandı.

50 yaşındaki tacizci elektronik uzmanı kalabalık duraklarda etek giyen kadınların yanına çeşitli bahanelerle yaklaşıp görüntüleri kaydediyordu. Hazırladığı cihazın şarjının bitmemesi için cihaza yedek batarya da monte etmişti.

Her zamanki gibi yine etek giyen kadınlara yaklaşan adam bu defa baltayı taşa vurdu. Genç kadının yanındaki erkek arkadaşı durumdan şüphelendi ve adamın elindeki gizli kameralı poşetin içindeki kamera sistemini deşifre etti.