Gündem 'Elif'i yere yatırıp boğazını kestim'

'Elif'i yere yatırıp boğazını kestim'

Paylaş
'Elif'i yere yatırıp boğazını kestim'

29 yaşındaki Elif Şişman'ı öldürdüğünü itiraf eden zanlının anlattıkları tüyler ürpertti

İzmit'te 6 ay önce, 29 yaşındaki Elif Şişman’ı boğazını keserek öldürdüğü iddiasıyla yargılanan 22 yaşındaki Engin Toraman, “Onu sırt üstü yere yatırıp, Kelime- i Şahadet getirip boğazını kestim” dedi.

Kentin Erenler Mahallesi’ndeki Cedit Konutları’ndaki evinde geçen ocak ayında boğazını kesilerek öldürülen Elif Şişman’ın katil şüphelisi olarak yakalanan Engin Toraman ile olay sırasında yanında olduğu ileri sürülen 23 yaşındaki Halil İbrahim Çalışkan’ın yargılanmasına başlandı. Kocaeli 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın duruşmasında sanıklardan Engin Toraman, cinayeti tek başına işlediğini söyledi.

Haberin Devamı

Elif Şişman’la kavga ettiklerini ve onun kendisine küfretitğini ileri süren Engin Toraman, cinayeti şöyle anlattı:

'AYIRMAK İSTEYEN ARKADAŞIMI YUMRUKLADIM'

“Elif ile kavga ettik. Sağ kolumla Elif’in boğazını sıkmaya başladım. İkimiz birden yere düştük. O sırada gürültü üzerine arkadaşım Halil İbrahim içeriye girerek bizi ayırmak istedi. Ona yumruk attım ve yanımdan uzaklaştırdım. Elif küfürler edip bana tehdit yağdırıyordu. Mutfağa gidip bıçağı aldım. Zaten sırtüstü yerde yatıyordu. Kelime-i Şahadet getirip besmele ile şah damarını kestim.”

Olaydan sonra bıçağı çöpe attığını, şoke olan Halil İbrahim Çalışkan’ı da döverek dışarı çıkarttığını söyleyen Engin Toraman, “Onu da cinayeti kimseye söylememesi için tehdit ettim. Elif’in cep telefonunu satıp o parayı da ona verdim” dedi.

Haberin Devamı

Engin Toraman’ın söyledikleri mahkeme salonunda herkesin tüylerini ürpertti.

Diğer sanık Halil İbrahim Çalışkan ise Engin Toraman'ın söylediklerinin doğru olduğunu belirtti ve kendisinin suçu olmadığını ileri sürdü.

Mahkeme heyeti, eksik evrakın tamamlanması için duruşmayı erteledi.

İZMİT (Kocaeli), (DHA)