Magazin Elimi Bırakma 7. son bölüm izle! Elimi Bırakma 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Elimi Bırakma 7. son bölüm izle! Elimi Bırakma 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Paylaş
Elimi Bırakma 7. son bölüm izle! Elimi Bırakma 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Elimi Bırakma 7. bölüm dün ekranlara geldi. Elimi Bırakma son bölümde Cenk, Azra'nın üzerine oynarken Tarık ise Azra'yı korumayı kendine görev edindi. Öte yandan Azra kardeşini, bulmaya bir adım daha yaklaşırken Sumru, polis ekiplerince karakola götürüldü. Son sahnede ise Feride Hanım ile Azra'nın diyaloğu duygulandırdı.

TRT 1'in ilk günden itibaren büyük bir başarı elde eden dizisi Elimi Bırakma'nın 7. son bölümü dün akşam seyircisiyle buluştu. Elimi Bırakma'nın dünkü bölümünde Cenk ve Azra'nın birbirleriyle restleşmesi ve genç adamın sevdiği kadına karşı tutumu diziye damga vurdu. Sumru karakola götürülürken Azmi'den Feride Hanım'la ilgili her şeyi öğrenen Azra büyük bir şok yaşadı.

Haberin Devamı

SON BÖLÜM İZLE

Cenk’in Azra’ya olan inadından Cansu’yla bir ilişkiye başlaması her şeyi değiştirecektir. Cenk için bu durum sandığından zor olsa da Cansu’yu sevmek için elinden geleni yapmaya hazırdır.

Cansu, Cenk’in ona attığı adım karşısında şüphelere boğulur. Cenk’in ona attığı adımın sebebini anlamaya çalışırken Azra’nın kendisini tanımazlıktan gelmesini anlamlandırmaya çalışır. Cansu, Cenk’in ona olan duygularından şüphelense de ona kalbinin kapılarını açmaya yine de hazırdır.

Mert’in kaybolmasıyla ilgili gelen bir haber Azra ile Sumru’nun yollarının bir kez daha kesişmesine sebep olur. Her yerden köşeye sıkışan Sumru için tehlike çanları çalar. Sumru için yolun sonu gelmiş midir?

Mert’i bulma yolunda ileri adımlar atan Azra, Feride Hanım’dan gelen haberle yıkılır. Bu haber Azra için yıkıcı olacaktır.

Haberin Devamı

ELİMİ BIRAKMA 8. BÖLÜM FRAGMANI

Son bölümün ardından Elimi Bırakma'nın 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Elimi Bırakma yeni bölümde Cenk yine Azra'dan hesap sorarken her şeye tanık olan Cansu, büyük bir şok yaşıyor. Sumru'nun telefonuna gelen mesajo okuyan Cansu hemen Mert'i bulmaya koyuluyor. Mert'in bulunduğu evde kavgaya tutuşan Cansu aldığı darbe sonrası kafasına darbe alıyor ve yere yığılıyor. Şimdi herkes Cansu'nun akıbetini merak ediyor.