Gündem Elinde bez bebekle 8. kattan atladı

Elinde bez bebekle 8. kattan atladı

Paylaş
Elinde bez bebekle 8. kattan atladı

Eskişehir'de 6 yaşındaki kızı mahkeme kararı ile ayrıldığı eşine verilen 25 yaşındaki Banu Sari, 8'inci kattan elinde oyuncak bebekle kendini boşluğa bıraktı

Yeni Mahalle Vatan Caddesi’ndeki 8 katlı Denizli Apartmanı’nda sabah saat 06.00'da meydana gelen olayda, bir kadın arkadaşıyla birlikte kalan Banu Sari, geçirdiği bunalım sonucunda eline aldığı oyuncak kız bebekle kendisini 8’inci kat penceresinden attı.

Apartmanın birinci kat terasının plastik çatı kaplamasını delerek terasın beton zeminine düşen Banu Sari, olay yerine gelen 112 ambulansında görevli sağlık ekibinin çabalarına rağmen kurtarılamadı.

Ölen Banu Sari’nin cesedi otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Yakınları Banu Sari’nin 2002 yılında Muhammet Çakır ile kaçarak Ankara’nın Polatlı İlçesi'nde evlendiğini, 2005 yılında boşandığını, 6 yaşındaki Özlem adlı kızının mahkeme kararı ile ayrıldığı eşine verildiğini söyleyerek, “Banu kızını bir yaşındayken ayrıldığı eşine vermek zorunda kaldı. Daha sonra da Polatlı’dan Eskişehir’e geldi” dedi.

ERKEK ARKADAŞIYLA SORUNLARI VARDI

Olayın meydana geldiği apartmanının sakinlerinden bazıları Banu Sari’nin birkaç ay önce 8’inci kattaki dairesi bir kadın arkadaşıyla birlikte kiraladıklarını belirterek, “Olaydan sonra birlikte kaldığı arkadaşı polislere Banu’nun erkek arkadaşıyla sorunları olduğunu, kıskançlık yüzünden canına kaymış olabileceğini söyledi. Apartmana yeni taşınan 2 genç kadını fazla tanımıyorduk. Genç kadının neden intihar ettiğini de bilemiyoruz” dedi.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü yetkilileri Banu Sari’nin 8’inci kat penceresinden atlayarak intihar ettiğini, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi.

Saadet KEFAL/ESKİŞEHİR (DHA)